Agentia de stiri DBG

discutii la nivel inalt, suspendate dar pe raza
Message
Author
euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2701 Postby euNuke » Sat Feb 11, 2017 9:30 pm

nu'i vorba de vreo premeditare, 'telectualii -de care pomeneam si'i acuzam de deturnare- asa's ei, confuzi si slugoi, lipsiti de clarviziune si spirit, incapabili sa arate vreo directie, interesati doar de gonflarea amorului propriu cu suflul maselor.

varsator wrote:eu cred ca nu e usor sa tii o multime interesata atat de mult timp, sa vina in fiecare seara, sa stea, sa strige, etc ... trebuie sa adaugi ceva condimente sa faca totul mai placut

nu mi'am dat seama ca o manifestatie e un soi de show tv, de telenovela sau de paranghelie in foileton; ca cineva, un grup de divertisment sau vreun geniu-bucatar, ar trebui sa serveasca boboru' cu antreuri sofisticate ca sa nu se plictiseasca.

pana la urma chiar si matale sustii ca nu [mai] conteaza continutul, ci doar staniolul in care se vara mesajul. iar mesajul e ZERO barat.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

Mocka Rolla
Posts: 4111
Joined: Wed Jul 05, 2006 3:25 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2702 Postby Mocka Rolla » Sun Feb 12, 2017 4:21 am

Cate minti, atatea idei/nemultumiri.... Mie semnalele care unifica protestatarii, macar pentru cateva minute, gen imn, steag, luminat la o anumita ora mi se par foarte oki. Dau impresia de coeziune, de monobloc. La televizor sau pe net vezi "omuleti", puncte, pixeli, dar daca iesi in strada iti dai seama ca e o multime polifonica si diversificata, unita doar de revolta provocata de scamatoria politica. In mii de feluri si cu zeci de mii de voci si tonuri lumea cere acelasi lucru: primenirea Romaniei, incepand cu clasa politica. Ca unii-s mai hatri, altii mai concisi, mai vulgari sau mai delicati, mesajul e acelasi: abrogati si plecati. Doar ca nu exista un "dirijor", un orchestrator, oamenii au iesit in strada "pe persoana fizica", cu furci, topoare, cu cartoane, coli A3, caini, pesti de acvariu si ce le-a prisosit prin debara. Nici macar atunci cand se striga in piata nu e o voce unanima, ca nu-i scandarea si minutul ca la congresele cc al pcr. Stanga zice una, dreapta alta, iar mijlocul - dupa cum il taie capul. Cine sa aduca trupe si orchestre, pe ce scena, cu ce sonorizare... Si mai ales, de ce?

Aici sunt de acord cu euNuke: nu mergem la gradina de vara, nici la festival. Ne lasam sedusi de forme care nu au nici un fel de legatura cu presiunea pe care trebuie s-o exercitam. S-a facut mare luminoasa duminica, gata, upload, share, ce frumos, estraordinar, nemaiintalnit, ai vazut fata, ne-a dat pe teveu international.... Dupa care s-a fasait treaba. De parca obiectivul era sa facem valuri mai frumoase ca pe stadion. Am rezolvat ceva din revendicari? OUG 14 e in standby, pulea ala de Iordache nici macar nu si-a cerut scuze, nu ca sa admita greseala sau premeditarea, sfidarea din parlament e fatisa, guvernul n-a mancat usturoi, meltenii care au devorat Romania in ultimii 20 de ani fac glumite de autobaza in Parlament, peste capetele noastre.

Si revin la ce ziceam saptamana trecuta: pe ei, pe mama lor, show no mercy, sa te feresti de Dragnea cand vine cu daruri. Nu cu flash mob-uri la metrou se rezolva, asta e razboi de "care pe care". Nu protestezi dansand, ci facand greva cetateneasca, punand sticker pe masina, pe poarta, pe usa de la pravalie, purtand banderola cu "rezist" si iesind la protest. Atata timp cat imnul tarii mele incepe cu "Desteapta-te, romane!" mi se pare perfect contextual. Mi-e infinit mai greu sa strig "Romania, trezeste-te!", ca n-am platit bilet la 1Q Sapro... pe care cetatean l-am vazut de altfel in piata, deci respect! On the other hand, mesajele pro-europene au abundat, de la proiectii la pancarte si steaguri. euNuke, ia coboara si tu din varful cuibarului, pune foraibar la poarta si hai si tu la Bucuresti, sa vezi cum e in realitate. Realitatea e cu mult mai vasta decat orice orizont vizual individual.

Ps: ce culoare ati ales pentru maine? Sau, mai simplu, unde ne vedem :)
- Deci, am compus acest cântec de suflet şi voi lua cu uşurinţă un La de sus...

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2703 Postby euNuke » Sun Feb 12, 2017 2:34 pm

Mocka Rolla wrote:[...] Stanga zice una, dreapta alta, iar mijlocul - dupa cum il taie capul. [...]

stanga e prin definitie hoata. cum as putea sa ies sa protestez tinindu'ma de mana cu niste viitori hoti? cu oameni care privesc cu jind la averea mea si vor s'o faca bucati ca s'o dea saracilor? cu indivizi care viseaza sa ma transforme in robot statal programat pana la cel mai mic detaliu prin reglementari? cu hipsteri indragostiti pana la orbire de uniunea europeana - noua dihanie socialista care jefuieste statele, iara nu cetatenii direct?

am zis ca majoritatea protestatarilor ar fi uimiti de cat de multe au in comun cu Dragnea; si nu e nevoie sa iesi in piata ca sa descoperi asta, e suficient sa casti bine ochii la bloguri/facebook/hoitniuz si sa le citesti dudele pretioase:
1. voieste vreunul sa renunte la taxarea veniturilor in scopul alimentarii sistemului socialist de pensii? niet. la fel si dragnea si ai lui. ca de'acolo isi extrag musterii, baza electorala. protestarii de azi vor fi pensionarii, pardon, votantii pesedeului de maine [cum s'o mai numi prin 2045]]
2. voieste vreunul sa renunte de buna voie la serviciile de sanatate socialiste finantate prin taxarea [jaful] cetatenilor productivi? Nu. La fel si Dragnea, ca bolnavii de astazi sunt drogatii de pe tarlaua lui care fara drogurile livrate de Traficantul numarul 1 -Statul- au senzatia ca vor sucomba, asa ca'l voteaza pe el si pe pesedeu, ca ei, oamenii de bine le dau drogul cel de toate zilele, drog subventionat de prostii care muncesc.
3. voieste vreunul sa limiteze sfera reglementarii si nivelul taxarii la nivel de constitutie? pai nu, cum ar putea sa fure si ei maine cel putin la fel ca parintii lor ideologici?
4. cati dintre ei si'ar dori o forma de democratie directa? pai nu, ca 'poporul prost nu e in stare sa decida pentru el', e nevoie de tineri dastepti, de experti si specialisti care sa formuleze legi si reforme geniale in locul lui. La fel si Dragnea, pai cum ar putea pastra el Puterea daca nu ar avea atributul legal de a crea Lista Partidului de candidati?
5. admite vreunul ca sistemul public -si socialist- de educatie l'a tampit si ca a venit timpul sa fie abolit? Pai nu, ca ar insemna sa se nege pe sine si sa ramana suspendat in gol, caci fundamentul i s'a naruit. La fel si Iliescu, Constantinescu, Basescu, Ponta, Dragnea, Blaga, si cohortele lor de doctori specialisti in taiat frunza la caini, in care cainii suntem noi, prostii de ne lasam amagiti de 27 de ani de 'reforma' a educatiei. Niciunul nu vrea sa recunoasca falimentul sistemului ca si'ar pierde imediat Armata de 200.000 de gardieni, activisti si propagandisti de duzina ai sistemului angajati chipurile ca profesori.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

Mocka Rolla
Posts: 4111
Joined: Wed Jul 05, 2006 3:25 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2704 Postby Mocka Rolla » Sun Feb 12, 2017 3:52 pm

Uh, io vorbeam literalmente de cei din stanga pietei, ca multimea e prea mare sa poata fi coordonata la unison.

Si chiar da, ai inteles gresit: lumea n-a iesit in strada cu platforma politica unitara. E un protest social, care cere asanarea zonei politice pe criterii morale si redefinirea societatii pe criterii de competenta.
- Deci, am compus acest cântec de suflet şi voi lua cu uşurinţă un La de sus...

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2705 Postby euNuke » Sun Feb 12, 2017 6:27 pm

yep. desigur, nu am cum sa pritep te se intampla daca nu partikip la mars si nu iau pulsu' natiunii direct de la fata locului...unde zace trantita in nametii de zapada dupa ce a fost mozolita crunt de niste baci. daa'...nu cumva la protestu' asta sozial a partikipat si un oarecare Partid progresist...teva cu Salvarea Neicussorilor din Rumania*? ..sau nu? :)

*niste ultracompetenti care propun boborului niste lideri de jeniu, educati si calculati. niste specialisti veritabili [in ce?], matematicieni si savanti de renume mondial...nu ca in vremurile de trista amintire.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

User avatar
tech
Posts: 4449
Joined: Thu Jun 29, 2006 9:27 am
Location: alta planeta

Re: Agentia de stiri DBG

#2706 Postby tech » Sun Feb 12, 2017 7:53 pm

eunuke este ca un soldat japonez uitat intr-un santz pe o insula in Pacific.
nu are sens sa-l chemi in piata pentru ca asta ar insemna dezertare din post pentru el.
#rezist i se potriveste manusa dar in alta dimensiune.

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2707 Postby euNuke » Sun Feb 12, 2017 10:16 pm

mi'o placut comparatia asta. cre'ca da, sunt un soldat dement si amnezic al Armatei Violet de Rezistenta Libertariana. dintr'un alt univers. uitat pe Terra de camarazi
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

User avatar
varsator
felis domestica
Posts: 3463
Joined: Sat Jun 24, 2006 5:49 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2708 Postby varsator » Mon Feb 13, 2017 2:21 pm

no, banzai bade :D

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2709 Postby euNuke » Tue Feb 28, 2017 8:05 pm

culmea coruptiei in rumania: un patronache de partid si stat este acuzat de DNA ca si'a dat singur spaga ca sa'si faca rost de contracte cu institutii publice... :)
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2710 Postby euNuke » Sun Mar 05, 2017 5:14 pm

cica ne'om pricopsit cu un nou Institut, ceva cu avansul Levantului ori Cine seamana Levant culege capsuni sau cam asa ceva. cadou de la Milica. pt 'telectuali.
http://www.contributors.ro/cultura/pupatura-senatului/
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

User avatar
7
Maret mare comandor de Tuzla
Posts: 678
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:05 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2711 Postby 7 » Sun Mar 12, 2017 2:16 pm

https://www.romanialibera.ro/politica/i ... ria-443124


valul merituosilor numiti peste tot continua.

muncitori MF ajunsi presedinti comisii parlamentare. Chiar aia juridica, IMUNITATI, numiri, etc.
stenodactilografe ministrese si....PAZNICI ajunsi prefecti.

intrebarea fireasca ar trebui sa fie....dupa ce trec maxim cativa ani, destui de doua mandate si vor trebui si astia sa iasa din scena, indiferent de partid....care-o sa fie, fratilor, locotenentii lui florinel si-ai lui serban, impinsi la randul lor in functii?!?! In maxim cativa ani, ii prindem in maxima inflorire profesionala pe locotenentii locotenentilor astora!! Realizeaza, cineva, in plm, ca E BELITA LA CEL MAI GRAV MOD?! Au ajuns fariseii '''''''dreptei'''''' romanesti sa-l regrete pe Nastase!! Pt ca aceasta constanta predare a functiilor catre clica de interese si ''personalitati'' loiale adunate in ani in cadrul acestui sistem mafiot duce in mod firesc, in cativa ani, la o realitate in care ''pe'' functiile zilei de maine vor gratiatii zilei de azi. Proaspat deveniti membri de partid, ca serban si astia in 90
Self-hating narcissist

User avatar
tech
Posts: 4449
Joined: Thu Jun 29, 2006 9:27 am
Location: alta planeta

Re: Agentia de stiri DBG

#2712 Postby tech » Mon Mar 13, 2017 7:43 pm

in "maxim cativa ani" vom avea probleme mai mari daca raman astia la putere
daca se mai pfute si UE va fi ca in anii '80: ce mancam? cu ce ne incalzim?
sa vezi cum uitam de mofturi gen sanatate, educatie, justitie

User avatar
varsator
felis domestica
Posts: 3463
Joined: Sat Jun 24, 2006 5:49 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2713 Postby varsator » Mon Mar 13, 2017 7:55 pm

tech wrote:in "maxim cativa ani" vom avea probleme mai mari daca raman astia la putere
daca se mai pfute si UE va fi ca in anii '80: ce mancam? cu ce ne incalzim?
sa vezi cum uitam de mofturi gen sanatate, educatie, justitie

nu-ti fa griji, un razboi o sa reseteze totul ... si la cum se misca Rusia, Turcia, Sua si alti cativa, avem sanse cat de curand

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2714 Postby euNuke » Mon Mar 13, 2017 11:53 pm

razboiul a inceput deja. in europa de vest. urmeaza europa centrala si noi. in ultimii 2 ani am tot primit trupe de gherila, alea de se ocupa cu jafuri, distrugeri si violuri:
http://www.evz.ro/autoritatile-romane-a ... risti.html
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

User avatar
7
Maret mare comandor de Tuzla
Posts: 678
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:05 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2715 Postby 7 » Wed Mar 15, 2017 1:47 pm

euNuke wrote:razboiul a inceput deja. in europa de vest. urmeaza europa centrala si noi. in ultimii 2 ani am tot primit trupe de gherila, alea de se ocupa cu jafuri, distrugeri si violuri:
http://www.evz.ro/autoritatile-romane-a ... risti.htmlio nu ma mai iau, bre, dupa tine!
saptamani intregi de intens ''research'' pe marxismul tau cultural.....ca s-ajung sa aflu ca suntem niste beta imputiti, pe cale de-a fi trazniti de HIPERGAMIE?!?
pai nu-mi era de-ajuns ca vedeam peste tot dujmanu', ACU TRE' SA-L CAUT S-IN CASA?! HUOO!!
Self-hating narcissist

User avatar
varsator
felis domestica
Posts: 3463
Joined: Sat Jun 24, 2006 5:49 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2716 Postby varsator » Wed Mar 15, 2017 2:44 pm

ce e asta HIPERGAMIE, adica cand te joci prea mult jocuri?
am avut si eu si cred ca i-am dat si neveste-mii :rolleyes:

Nuke, ti-am dat un PM !!!

User avatar
7
Maret mare comandor de Tuzla
Posts: 678
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:05 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2717 Postby 7 » Wed Mar 15, 2017 2:54 pm

iti las placerea descoperirii pe cont propriu a acestui intreg univers online, se pare :D are si-un nume grav ''congregatia'' :D
Self-hating narcissist

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2718 Postby euNuke » Wed Mar 15, 2017 6:02 pm

7 wrote:io nu ma mai iau, bre, dupa tine!

mda. well, omu ala de l'am linkuit e oleaca trasnit in tampla. mi'era lene sa detaliez fenomenul, d'aia l'am dat aci. din povestea lui e de extras exclusiv metoda de lucru a noilor bolsevici: distributia 'intrusilor'-unelte prin ong-uri [e clar ca muslimanii sunt noul lumpenproletariat al Internationalei si stim ce parere proasta avea Marx despre marginali si cum visa sa'i elimine definitiv din societate dar asta nu i'a impiedicat sa se foloseasca de ei la fiecare noua 'faza revolutionara'] . nu trebe sa privesti chiar asa de in negru 'razboiul' asta soft. de fiecare data cand au pornit o rebeliune/conflict/revolutie comunistii, a iesit pe dos, adica prost pentru ei; desigur, cu victime printre civili, dar in cele din urma lucrurile s'au reasezat rapid in matca naturala.

de pilda, dupa prima revolutie, nici nu s'o uscat sangele pe strazi ca bolsevicii lui Lenin au constatat ca le mor tovarasii de foame. asa ca au inventat iute NEP-ul, adica o cedare masiva in fata capitalismului.

de cate ori citesti ceva sinistru despre conspirationistii comunisti recomand sa te dregi cu o literatura de tip vaccin. cum ar fi: Ilf si Petrov [io i'am cite de vreo 3 ori integral]. ca sa nu ramai cu amaru'n ceru' gurii.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

User avatar
7
Maret mare comandor de Tuzla
Posts: 678
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:05 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2719 Postby 7 » Thu Mar 16, 2017 1:52 pm

Da, stimabile, si pe mine ma ia cu rece pe spinare tot vazand aliniindu-se in ritm UDMR-ist tot cacatul de care vbesti (si nu numai), peste tot si la toate nivelurile. Insotit, daca observi, de cel mai crunt double-speak posibil: oNg (!!!), ca tot mentionasi (me bucur ca se vede asa clar ca-s noua si ideala forma de unitate/serviciu informativ), preferata mea ''crestere/dobanda negativa'' :D; Ministry of DEFENCE (cand tu nu faci decat sa invadezi tari pt...orice resurse, really, pentru ca, de ce nu....doar n-o sa renunti la profiturile barbare gen East India Co, doar pt c-au trecut cateva sute de ani peste asta. gunship diplomacy e cea mai eficienta si profitabila metoda) etc.
cu tot respectul, insa, mi se pare ca te limitezi grav prin refuzul de-a parasi tribuna....cand meciul s-a terminat de mult, DACA a existat vreodata. Cum sa nu observi ca e de mult, TOTUL, doar praf in ochi si ca, desi vitala partea teoretica si ideologica pt a intelege si identifica fenomenele....practica s-a desprins de mult si sunt folosite cele mai de stanga idealuri sau valori pentru a instaura cel mai crunt fascism, SI INVERS, in functie de varianta optima in cazul (tara) respectiv? Reusesti sa argumentezi valid APARENTA schizofrenie a bosorogului cu delir mesianic acu cateva luni si nu observi ca, de fapt, nu conteaza? Isi atinge ambele scopuri :) NU crede in nici o ''latura'', sunt doar unelte pt el. Iar el e doar o parte a tabloului. THEY FUCKING SHOOK HANDS A LONG TIME AGO.
In cate feluri sa devina si mai evident ''capitalism for the rich, socialism for the poor'' ca sa-l observi? :D UITE-N SUA CE-A FACUT OBAMA :) UITE PSD!
PRICEPE CA NOI, MIZERII LOWER/UPPER ''''MIDDLE'''' NU EXISTAM IN ECUATIA DE MAI SUS.
IMPLICIT, MUIA ESTE GARANTATA INDIFERENT DE PELUZA ALEASA :)

Dar destul!
Prea mult intuneric!

Hai sa revin la ungherele-n care m-ai trimis....si sa te-ntreb cum m-ajuta romanele respective (ms de recomandare, par f ok) in fata CELEI mai serioase, se pare, amenintari ale marxismului cultural.....MATRIARHATUL?? Adus intru existenta de cel de-al treilea val, deja, al altei plagi sociale, conform ''teoreticienilor'' FEMINISMUL!! :D
Ironia fiind ca ghilimelele isi au si nu isi au locul. Motherfuckers got SCIENCE on their side!!! Or as much as evolutionary psychology/anthropology can be clasified as such.
Self-hating narcissist

User avatar
7
Maret mare comandor de Tuzla
Posts: 678
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:05 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2720 Postby 7 » Sat Mar 18, 2017 12:43 am

recomand cu maxima caldura https://www.news.ro/

crema redactiei mediafax, evadati de la stapan, au pus-o de-o agentie (da, agentie, nu portal, ducand numarul lor pe piata, la ora actuala, la 4. Celelalte fiind mediafax, agerpress, radio romania. ATAT)
acuma nu ma-ntrebati si ce hram poarta. aparent, nu e vreunul. sau nu ni s-a dezvaluit INCA, precum in cazul digiturnedUE TV (N.B Pojar)

Militez vehement (ca acu deja 9 ani, lol), intr-o epoca in care ''fake-news'' e doar urmarea fireasca a abominatiei devenita norma, si anume ''opin-news'', pentru informarea cat mai corecta. Adica acolo unde ''stirea'' e bruta. Si nu ne-''ajuta'' cineva sa ne formam vreo opinie, inflorind, imbogatind, trunchiind, deci DENATURAND stirea respectiva prin, pana la urma, irelevantele ''sale'' ''opinii''.
Self-hating narcissist

User avatar
7
Maret mare comandor de Tuzla
Posts: 678
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:05 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2721 Postby 7 » Wed Mar 29, 2017 12:21 pm

http://www.tolo.ro/2017/03/28/in-numele ... el-obreja/

- 10.000 de euro pe lună costau doar postacii care spuneau că ”nu există probe în Gala Bute”.''
- ”postacii nu sunt suficient de harnici, au doar 91 de comentarii pe zi!”, reclamă într-un email aflat la dosar șeful acestora către Elena Udrea
- 258.000 de comentarii pro Udrea și anti-investigația ziaristică Gala Bute au fost postate doar în perioada 1 mai – 10 iunie 2012
- ”Se repetă situaţii cu 3-4 comentarii consecutive care spun acelaşi lucru. Este clar că postacii nu au chef de muncă” Cristi Călugăru către Elena Udrea, 1 octombrie 2012

O alta intoxicare psd-ista, desigur :D
Self-hating narcissist

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2722 Postby euNuke » Wed Mar 29, 2017 5:13 pm

7 wrote:- 10.000 de euro pe lună costau doar postacii

putin. niste sarantoci cumparati vrac de alti sarantoci.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

User avatar
7
Maret mare comandor de Tuzla
Posts: 678
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:05 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2723 Postby 7 » Tue May 16, 2017 10:48 am

in caz ca mai avea cineva vreun dubiu (sau de ce DIGIturnedUETV) asupra adevaratului propritar, dupa linia adoptata in toamna lui 2014 si recompensarea credinciosului soldat Hurezeanu imediat dupa aceasta:

https://www.news.ro/economic/actiunile- ... 1116984412
Self-hating narcissist

User avatar
varsator
felis domestica
Posts: 3463
Joined: Sat Jun 24, 2006 5:49 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2724 Postby varsator » Thu May 18, 2017 11:36 am

7 wrote:in caz ca mai avea cineva vreun dubiu (sau de ce DIGIturnedUETV) asupra adevaratului propritar, dupa linia adoptata in toamna lui 2014 si recompensarea credinciosului soldat Hurezeanu imediat dupa aceasta:

https://www.news.ro/economic/actiunile- ... 1116984412

BERD nu inseamna UE.
wiki wrote:Headquartered in London, the EBRD is owned by 65 countries and two EU institutions ... with the biggest shareholder being the United States, so the name is somewhat of a misnomer.


In rest, nu ma pricep la bursa, dar nu am putut sa nu remarc multitudinea de stiri negative despre RCS&RDS care a aparut dupa anuntarea intentiei de listare. Cineva vrea sa le scada pretul in mod clar ... ori ca sa cumpere ei ieftin, ori ca sa nu le iasa alora susta.

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2725 Postby euNuke » Thu May 18, 2017 7:54 pm

si eu am avut aceeasi impresie, ba chiar am suspectat un atac concertat asupra rcs in care a fost implicata si DNA. si atacul continua...
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

User avatar
7
Maret mare comandor de Tuzla
Posts: 678
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:05 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2726 Postby 7 » Sat May 20, 2017 12:17 am

nu stiu ce sa zic, par chiar foarte in forma, in pofida (sau poate chiar cu ajutorul :D) zbaterilor celor din imparatia scatofililor

https://www.news.ro/economic/bvb-valoar ... 1616990587

(hai mai Varsa, zau asa, e ca si cum mi-ai zice ca UE nu inseamna de fapt germania, ca e formata din 27, sau cate naiba sunt, state :D) 'al mai mare fan, cand au aparut, EU eram: ''in sfarsit, dom'le, decenta, profesionalism, ECHIDISTANTA!''
cacat.
un russia today doar ca al alorlalti si cu cromatica mov, nu verde.
plus ca nu stiu daca mai nou sau dintotdeauna dar....de ce insista in a considera ca nu avem nevoie de mai mult de cele 4 stiri pe care le ruleaza chiar si mai multe zile? NOI daca o punem de-o emisiune de stiri si tot incropim un telejurnal mai stufos. sa mearga taierea costurilor pana intr-acolo incat se zgarcesc si la a cumpara destule stiri?
Self-hating narcissist

User avatar
varsator
felis domestica
Posts: 3463
Joined: Sat Jun 24, 2006 5:49 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2727 Postby varsator » Sun May 21, 2017 3:18 pm

nu stiu cu stirile, cred ca de vreo 3-4 luni am renuntat ... ultimul scos de pe lista a fost digi24 totusi

User avatar
7
Maret mare comandor de Tuzla
Posts: 678
Joined: Mon Apr 21, 2008 7:05 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2728 Postby 7 » Sun May 28, 2017 2:16 pm

Infinit mai putin rau pe pamant odata cu disparitia (fizica, doar, din pacate) principalului arhitect si teoretician al politicii globale SUA de prin 60 incoace. Practic, cam tot ce-nseamna mizerabile lovituri de stat, razboaie civile, revolutii, gen scapata de sub control revolutie iraniana (cu celebra criza a ostaticilor cu tot), sau razbelul din Afghanistan, sau mai recentele revolutii colorate si inflorate de pe-aici, de prin zona (intru propasirea ideilor idolului Mackinder, cum altfel), Zbigniew himself!
Astea, asa, pe langa presedintia repetata a trilateralei, cfr-ului si alte secte de gen.

Raman, insa, tonele de maculatura pe care le-a scris si care au influentat prea mult, deja, si vor influenta in continuare, din pacate, realitatea pe glob.

Good riddance, ba, al doilea cel mai nasol khazar dupa kissinger!
Self-hating narcissist

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2729 Postby euNuke » Mon May 29, 2017 8:31 pm

duca'se invartindu'se. un jeg de om. sper sa scapam si de celalalt bosorog uneltitor global si filozof wannabe.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2964
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Agentia de stiri DBG

#2730 Postby euNuke » Mon Aug 14, 2017 8:04 pm

mare vanzoleala mare in politrucimea rumana: un partid de buzunar da' parlamentar da cu tifla celorlalte partide carora le preda o "lectie" de democratura interna printr'un megareferendum* in care s'a votat superdemocratic ca boboru' nu ar trebui sa aiba voie sa se pronunte prin referendum ca si ei. :)
ca doar n'o fi pentru catei votu' direct pe chestiuni politice.

*vreo 1500 de useri au bifat casute online. mult mai putini decat numarul real de forumisti de pe vechiul agforum. cre'ca titulatura de "partid de buzunar" e oleaca pompoasa; ar trebui sa se numeasca partid de posetutza.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna


Return to “%s” Salonul de urgenteWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest