Rămăşaguri la căpătîiul Europei

discutii la nivel inalt, suspendate dar pe raza
Message
Author
euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#511 Postby euNuke » Fri Jan 12, 2018 2:39 am

desigur, pentru mine facebook nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. nu am cont activ pe platforma asta haotica si niciodata nu am avut de gand sa pierd vremea cu o asemenea bazaconie. insa, pentru milioane de omuleti, e cea mai facila metoda de a sta conectati si de a se informa sumar, plus de a mentine contactele de afaceri/amicitii/amantlacuri si un anume status social ce in mintea lor depinde de numarul de 'prieteni'. din pacate pentru ei, iata ca platforma a fost confiscata de interesele fasciste ale politrucilor. decade, lent, dar sigur. implicata in scandalul Rusia-circul electoral american, atrasa in mascarada stirilor false si, cel mai grav, cooptata in randul organelor de represiune si fortata sa se implice activ in mecanismele de cenzura, facebook va capota rapid din simplu motiv ca existenta userilor in retea va atarna de un fir de ata de acum incolo; orice glumita, orice intepatura, orice nerv sensibil atins, fara nicio legatura cu politica ci doar cu idiosincrasii personale, va atrage delatiuni si hartuiri ce se vor manifesta in plangeri succesive urmate de suspendari, banari si stergeri de conturi/texte. omuletele obisnuit va descoperi astfel cenzura, abuzul, arbitrariul. ceea ce este bine din moment ce se creeaza astfel o oportunitate pentru antreprenorii din mediul virtual ce ne vor putea propune noi formate digitale destinate socializarii/conectarii/dialogului politic. e normal ca retelele sa devina tot mai specializate si sa fie cat mai independente si numeroase, ori facebook tocmai si'a expus vulnerabilitatea, impotenta, colaborationismul si disponibilitatea catre compromis in defavoarea clientului [ca da, userul e un client daca nu plateste cash accesul] . facebook a ajuns la un pas de monopol si indragostita fiind de pozitia sa a cedat in fata organelor autoritariste ale Germaniei, iar asta ii va grabi pierzania.

https://www.youtube.com/watch?v=vAPR4-zdAN8
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#512 Postby euNuke » Sun Jan 14, 2018 12:06 am

abia ce'am scris ieri de facebook ca se duce de rapa si iaca pocinogu'
http://economie.hotnews.ro/stiri-it-222 ... arilor.htm
nu ca ar fi vreo problema in asta.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#513 Postby euNuke » Mon Jan 15, 2018 3:39 am

[discutii pe marginea automutilarii intreprinse de facebook]

"Problema e în felul următor: eu la mine în magazin primesc pe cine vreau. "

Corect. Numai ca nu ati dus comparatia mai departe.

A pasi in magazin este echivalent cu a vizita o pagina de Facebook ca utilizator de internet neinregistrat pe platforma respectiva.

Odata ce ati primit in magazin o persoana cu bocancii murdari de noroi -echivalentul unui utilizator cu background ideologic public in online- se cheama ca deja ati facut un compromis. La fel si Facebook [care nu a pus niciodata vreun averstisment legat de partizanatul politic in online].

Odata ce ati permis persoanei cu bocancii innamoliti sa achizitioneze un bun din magazinul dumneavoastra se cheama ca ati dus compromisul pana la capat si din acel moment nu mai puteti emite pretentii asupra comportamentului necivilizat al clientilor [ce consta in ignorarea presului de la intrare]. A achizitiona un bun/serviciu intr'un magazin este echivalent cu inregistrarea ca user pe facebook si achiesarea la termenii gazduirii. Ceea ce numim 'cont' pe facebook este echivalentul unui contract de servicii asemanator locatiunii/comodatului. Aparent, pe spatiul oferit de Facebook nu se plateste o chirie si atunci am putea vorbi de un soi de comodat virtual; in fapt o chirie nu trebuie sa fie baneasca, ea poate consta intr'o contraprestatie, de pilda acceptarea unor reclame, si atunci mai curand 'contul' este un contract de inchiriere, chiar daca caracterul oneros al conventiei este dificil de decelat.

Ca atare, asa cum dumneata, proprietar de magazin, nu poti pretinde cumparatorului inapoierea bunului sub justificarea subiectiva si lipsita de temei legal ca acesta a murdarit pardoseala magazinului, tot astfel Facebook nu poate confisca retroactiv chiriasului spatiul digital pus la dispozitie la un anumit moment in trecut cand anumite reguli se aplicau sub justificarea ca oricand poate modifica regulile, in mod arbitrar si unilateral, fara sa dea socoteala nimanui. In fapt, Facebook poate fi pusa sa dea socoteala asupra actiunilor sale abuzive asupra clientilor [adica partilor contractante] in baza codului Civil, iara nu in baza Constitutiei, caci nu este vorba de o incalcare a dreptului la opinie/exprimare [nu exista nicio dovada deocamdata ca operatorii Facebook au ordin pe unitate sa stearga mesajele postate de useri in baza unei linii trasate ideologic], ci de o incalcare a drepturilor civile, recte a dreptului de folosinta pe care 'contul' Facebook in ofera userului. Acele texte care au fost sterse de catre un operator/robot Facebook fara un avertisment, fara posibilitate de a contesta printr'o procedura interna, sunt proprietatea userului ["You own all of the content and information you post on Facebook" - pagina de 'Termeni' a facebook], si, chiar daca cedezi fara sa stii o parte din atributele proprietarului [primesti spatiu digital si oferi in schimb continutul intregii lumi] , ai dreptul de a'ti proteja existenta patrimoniului, chiar daca este vorba de cel virtual. Chiar platforma Facebook iti recunoaste -nu avea cum altfel- proprietatea teoretica asupra textelor pe care le publici. Ca atare, orice persoana vatamata de actiunile Facebook poate ataca civil platforma, pentru ca Facebook NU este un club, ci o societate comerciala si se supune normelor de drept civil si comercial.

Cenzura in mediul privat este in esenta furt si/sau distrugere de proprietati si/sau tulburare de posesie/folosinta. Eroarea multor comentatori e de a trata chestiunea in paradigma cenzurii institutionale. Nu este cazul retelelor media private; atata timp cat 'termenii' contractului cu Facebook nu expun conditii stricte si limpezi asupra continutului ideologic, si atata timp cat textul cenzurat nu incalca regulile existente la data inregistrarii ori vreo lege in vigoare, atunci orice user este indreptatit sa atace in justitie abuzurile precum stergerea, editarea, blocarea arbitrare decise unilateral de companie.


"Promovarea prin Facebook este o soluție proastă pe termen lung, din exact motivul ăsta: e tarlaua altuia, deci depinzi de altcineva."

Nu. Nimeni nu se poate promova doar prin sine, prin propriile puteri, fara recursul la piata, la uneltele sale, la jucatorii sai. E ca si cand ai sustine ca singurul om politic puternic si independent e acela care'si urla cuvantarile de la gura pesterii, unde nu plateste chirie nimanui. in fapt, nu exista vreo structura media care sa ofere garantii absolute de independenta editoriala, si oriunde ai publica tot depinzi de cineva, chiar si ca blogar; ca atare, ceea ce se intampla astazi cu Facebook se poate intampla maine cu orice tarla de blogari de oriunde. E firesc ca presiunile etatiste sa inceapa cu cei mai mari jucatori de pe piata ideilor; e ca atunci cand te'ataca o haita de maidanezi, te'nconjoara si instinctiv, de disperare, ripostezi atacand la randul tau pe cel mai vocal si masiv, pe cel mai tupeist dintre ei, pe masculul alfa. Politrucii corupti si tradatori europeni [in frunte cu cei germani] incep sa simta cum se umfla tarata revoltei in oameni si incearca sa le taie din fasa capacitatea de a se organiza/mobiliza. Asa se explica asaltul pe cai legale asupra Facebook [dupa ce au incercat pe cai personale, prin amenintari si santaj]. De fapt legea germana a "inlantuirii internetului" [Netzwerkdurchsetzungsgesetz] tinteste efectiv Facebook, pentru ca se aplica exclusiv platformelor cu peste 2 milioane de useri.


[cu scuzele de rigoare pentru lungimea comentariului]
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

User avatar
varsator
felis domestica
Posts: 3467
Joined: Sat Jun 24, 2006 5:49 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#514 Postby varsator » Tue Jan 16, 2018 4:15 pm

euNuke wrote:abia ce'am scris ieri de facebook ca se duce de rapa si iaca pocinogu'
http://economie.hotnews.ro/stiri-it-222 ... arilor.htm
nu ca ar fi vreo problema in asta.

astea sunt fluctuatii temporare, iar jurnalistii economici de la HN sunt idioti, ca multi altii de fapt
a pierdut 3.3 miliarde de dolari doar daca a cumparat actiunile inainte de anunt si le-a vandut dupa
din aceiasi categorie cu cei care zic ca ar trebui sa cumparam bitcoi

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#515 Postby euNuke » Sun Jan 21, 2018 3:28 pm

euNuke wrote:a intrat in vigoare Dekretul fuhreritzei Merkel privind Inlantuirea Internetului [Netzwerkdurchsetzungsgesetz]. perioada de gratie de cateva luni a expirat asa ca de'acum companiile americane tintite expres de Dekretul fascist vor risca sa fie amendate cu 50 de milioane de euro.
https://www.lexology.com/library/detail ... 56e5434e9e

https://www.bmjv.de/SharedDocs/Gesetzge ... onFile&v=2

si un zvon: cica Dekretul lui Merkel ar fi servit de model fascistilor rusi care au adoptat si ei o lege similara la sfarsitul anului trecut.


in caz ca s'o intreba careva cum se aplica legea trasnita a lui merchelova.


Legea cu pricina stabileste clar, inca din primul paragraf, pe cine tinteste, iar ‘agregatorii de stiri’ nu se gasesc intre subiectii enumerati:
“(1)This Act shall apply to telemedia service providers which, for profit-making purposes,
operate internet platforms which are designed to enable users to share any content
with other users or to make such content available to the public (social networks).
Platforms offering journalistic or editorial content, the responsibility for which lies with the
service provider itself, shall not constitute social networks within the meaning of this Act. ”
iar alin 2 introduce inca o conditie care limiteaza practic numarul tintelor statului politienesc german la vreo 3-4 companii americane:
“(2) The provider of a social network shall be exempt from the obligations stipulated in
sections 2 and 3 if the social network has fewer than two million registered users in the
Federal Republic of Germany. ”

ca atare o platforma precum contributors/dbg nu s’ar incadra sub nicio forma in termenii legii germane a cenzurii [nu este orientata catre profit, ofera continut editorial jurnalistic si nu are 2 milioane de utilizatori inregistrati]

Apoi, asertiunea unor 'telectuali bastinasi ca aceasta lege ar trata stirile false este falsa. Legea germana ataca opiniile cetatenilor obisnuiti, nu noianul de stiri false, multe dintre ele fabricate de organe ale statului german ori de catre organele si trollii Uniunii Europene [ce'i drept, putini fata de cati are Putin pe statul de plata daca le comparam bugetele]. Pentru ca ‘infractorii’ ce savarseau delicte de opinie in spatiul online erau prea numerosi [milioane], Statul politienesc german a inventat un mecanism prin care transforma efectiv gazda platformei in organ de cenzura si urmarire, obligind companiile mentionate sa intocmeasca rapoarte despre ‘infractori’ si sa le predea Organului de cenzura al Statului pentru a lua masuri.

Ca sa fie clar pentru toata lumea, iata un exemplu de opinie incriminata si vanata de statul politienesc german cu ajutorul haitasului Facebook:

sa zicem ca euNuke ar fi cetatean german si ar avea o dusmanie cu comunistii si ar sustine in public, pe platforme ale spatiului virtual precum Facebook, in mod repetat, ca, citez: ‘tovarasa Merkel, o politruca educata si formata mental in RDG, nu face altceva decat sa lupte pentru pacea mondiala, ca si unchiuletul ei, Ceausescu, tartor regional de comunisti, iar pacea in cazul lor are de’a face mai mult cu anarhia si furia dezlantuita a popoarelor infratite cu forta, puse sa se iubeasca in vazul lumii, si, din pacate [atentie aceste 'din pacate' este esential pentru inculpare] nu poate fi indepartata decat cu forta din moment ce nemtii par a fi vrajiti de ochii ei de sarpe’ si o voteaza la foc continuu.

si acum sa vedem textul din Codul Penal german pe care l’ar fi incalcat eunuke daca ar fi fost cetatean german:
paragraful 166
“Defamation of religions, religious and ideological associations

(1) Whosoever publicly or through dissemination of written materials (section 11(3)) defames the religion or ideology of others in a manner that is capable of disturbing the public peace, shall be liable to imprisonment not exceeding three years or a fine.

(2) Whosoever publicly or through dissemination of written materials (section 11(3)) defames a church or other religious or ideological association within Germany, or their institutions or customs in a manner that is capable of disturbing the public peace, shall incur the same penalty.”

Si sa vedem daca discursul lui eunuke s’ar incadra in paragraful 166
1] defaimeaza euNuke comunismul? da. bifat
2] o face public? da. bifat
3] este comunismul o ideologie? mda, ar putea fi si o religie, dar in fine, e aprope cert ca da. bifat
4] este capabil sa tulbure pacea prin maniera in care o face? pai, din moment ce zice ca numai cu forta poate fi debarcata comunista Merkel, da. deci bifat.

daca ar fi fost vorba doar de comunisti probabil eunuke ar fi scapat cu o amenda, dar pentru ca o aduce in prim plan pe Merkel si o asociaza cu comunismul avem o circumstanta agravanta, pentru ca transpare si un atac la demnitatea persoanei. deci puscarie. spre gloria mea as deveni detinut politic in Germania! :) cred ca am un motiv solid sa emigrez in Germania! [ieri voiam sa plec in America, dar deh se mai razgandeste omul]
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#516 Postby euNuke » Wed Feb 07, 2018 10:01 pm

pe puncte, ca e la moda:

1] însăși ideea că Brexitul ar impune un cost viitor asupra statelor rămase în UE ilustrează perfect socialismul ce domină elitele politice/intelectuale ale Europei; după mintea lor, dacă dispare o sursă de venituri este obligatoriu NU să reducă/acorde cheltuielile bugetate [în special ale Centralei eurocrate], ci să impună noi taxări/penalități asupra unora dintre state [cărora, brusc, li s'ar cuveni mai puțin, dat fiind faptul că niște politruci europeni au descoperit că sunt mediocre].

2] etatismul socialist european e atât de puternic încât de luni de zile leorpăie scârbos, în public, toți politrucii repeziți la 'prada' rămasă de pe urma abandonării de către UK a proiectului UE. Nici nu a ieșit UK din entitate și deja se bat pe agenții și alte organisme colective. Nu au nici o altă idee în cap decât cum să tragă spuza pe turta proprie; desigur, ca în orice regim socialist.

3] socialismul european e atât de puternic încât, orbiți de lăcomia lor, se bat acum pe banii care nu există dar care ar trebui distribuiți după noi criterii, pe placul celor mai egali dintre egali; brusc, mediocrii est și central europeni au devenit infami și atacați de prestitutia de partid și stat care, e evident, [de]serveste pe stapanii cei mai egali ai zilei.

4] reducerea fondurilor pentru statele mediocre scăpate din iadul comunist ar fi un mare pas înainte pentru aceste națiuni, asta pentru că fondurile ue sunt echivalentul unui drog financiar. Ca să ieșim din socialism, e musai să scăpăm de mecanismele de socializare, în special de cele de tip credit cooperatist precum cele ce domină bugetul Uniunii [=PAC]. Atâta timp cât fermierii nu vor învăța să'și asume riscuri exclusiv pe o piață liberă, nu vom avea dezvoltare serioasă, durabilă, în agricultură. Obisnuiti cu subvențiile de stat [recte, de la UE care redistribuie banii cetatenilor europeni], dependenți de ele, fermierii au renunțat să mai caute instrumentul rezonabil al dezvoltări: creditul privat; în plus, terenurile, afectate de legi naționale protecționist-tembele, au o valoare de piață foarte mică, în pofida predicțiilor pre-aderare, ceea ce înseamnă că accesul la credit a devenit și mai dificil. Cu țărani/antreprenori fricoși, iresponsabili, pomanagii, corupti* si birocratizati de programele PAC ale UE, cu astfel de fermieri abrutizati si blazati nu o să avem niciodată o piață normală, care să trieze neghina, să măture faliții și să promoveze vârfurile, pe cei mai capabili si mai temerari. Când UE a pus gheara pe continent [după Maastricht] piețele europene erau deja dezvoltate, agricultura evoluată și consolidată cu mii de ferme mari tehnologizate, industria alimentară și capitalul de profil așijderea, în timp ce noi am pornit de la zero, cu milioane de gospodării amărâte intregistrate ca ferme, cu milioane de parcele minuscule, cu proprietăți fărâmițate și cu niște legi funciare aberante ce au produs 2 milioane de procese civile; la 10 ani de la aderare iată că nu s'a schimbat nimic în structura pieții și a proprietății agrare, ba nici măcar în mentalitate; și nici nu avea cum să se schimbe căci nu văd cum politicile socialiste ar putea imprima o evoluție capitalistă unei națiuni. Deci cu cât mai iute scăpam de politicile și fondurile eurosocialiste cu atât mai repede ne'am putea reveni ca națiune [gen...50 de ani, în loc de 100].

*prototipul fermierului PAC produs de Uniunea Europeană este șmenarul de Teleorman care toacă fonduri europene pe porci zburători; fără fonduri acordate discreționar, după criteriile și voința unei birocrații inepte și corupte, nu am fi avut astăzi sute de ciocoi lipiți intr'un sărut fatal pe conducta cu bani a Europei; toti socialiștii băștinași iubesc cu râtul plin de bale Uniunea Europeană, însa urăsc Europa libera cu botu' plin de spume, se umilesc în fața tartorilor zilei din Centrala UE, dar în înjură cu foc pe 'exploatatori', pe 'colonialisti', pe corporatiști și 'imperialisti', și uneori chiar reușesc sa'i izgonească din țară pe capitaliștii odiosi care nu vor sa accepte traditiile locale -ale spagii si smenului- [cum au făcut cu Nokia și Chevron].
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#517 Postby euNuke » Thu Feb 08, 2018 9:09 pm

[...]
Cauzele 'crizei' [în ghilimele, că nu e chiar criză, ci un oarece deficit zonal ce generează costuri mai mari cu forța de muncă] sunt cu totul altele si o să ating câteva, pe scurt:

1] Cauza principală este exodul forței de muncă în UE [și prin alte zări]. Fapt este că industria locală este prea slabă dpdv financiar că să suporte o creștere a salariilor care să descurajeze tinerii în planurile lor de a pleca la muncă în occident. In plus exista factori ce accelereaza acest proces:

2] Dezvoltarea în schemă rigidă a investițiilor; asta se datorează în mare parte programelor europene -stricte, birocratice, absurde- care nu permit nicio ieșire din planul inițial selectat și aprobat pentru finanțare. Condiționarea finanțării de încadrarea la un anumit tip de firmă definit de un nomenclator stupid, de pildă cu un maxim de 'n' angajați, blochează efectiv dezvoltarea sau salvgardarea firmei, trecerea pe o treaptă inferioară/superioară a întreprinderii din teama patronilor de a nu pierde fondurile. Când piața își schimbă datele și pune presiune pe angajatori -de pildă, în sensul creșterii salariilor pentru a nu pierde din angajați- firmele locale prinse în lațul programelor europene sunt incapabile de flexibilitate pe termen scurt și preferă să accepte riscul de a pierde un angajat format în ani de muncă decât să piardă banii de la UE. Așa se explică de ce industria rumaneasca [și nu numai] pierde masiv forță de muncă în favoarea Occidentului, chiar și în cazurile în care e vorba de oameni foarte bine pregătiți și plătiți precum ingineri, it-iști, medici, etc. În multe cazuri acești oameni talentați preferă să iasă din firmă pentru a'și întemeia propria afacere, ceea ce e lăudabil, din păcate însă pentru România chiar și afacerile migrează în occident, cu totul. Dacă te duci în Teleorman să cauți astfel de indivizi -calificați, experimentați, talentați- înseamnă că ești cu totul desprins de realitățile zonei și că nu ai avut curiozitatea să citești niște rapoarte privind evoluția industriei/serviciilor acolo. Dacă vroiai să mai prinzi câțiva meșteri/ingineri buni ca recrutor pentru firme străine mari, trebuia încercat în județele în care mai există ceva întreprinderi muribunde cu activitate în sfera de interes a clientului; dar rapid, că deh, tot omul simte când o firmă e pe ducă și pleacă, că doar nu s'o născut cu ea legată de picior.

3] sistemul de educație nefast al statelor socialiste; da, nu numai România stă prost la capitolul asta și dezastrul e evident dacă urmărești evoluția șomajului în rândul tinerilor în ultimii 20 de ani; numai că ai noștri stau mai bine decât plozimea proletară a occidentului; aici ajutoarele sociale sunt atât de mici încât dacă le accepți te califici la postura de vierme, nu de asistat; în plus, mai există educația și presiunea în familie, nu chiar ca la americani, dar orișicât, funcționează: probabil 1 milion de absolvenți de studii superioare de calitate inferioară au renunțat la speranțele lor academice și la confortul căminului părintesc ca să muncească în occident pe posturi ce nu au nicio legătură cu studiile și calificarea lor din țara. sistemul este nefast nu numai prin metodele de predare/absența învățăturii practice/programă/pregătirea corpului didactic, ci și prin durata aberantă: la vârsta la care junele ar trebui să învețe o meserie el se află cazat intr'un lagăr educativ unde o 'arde' social toată ziulica; la 18 ani nu este nicidecum obișnuit cu munca, chiar dacă se presupune că s'a deprins în lagăr cu ea, pentru că de pe la 14 ani a aflat că poate să păcălească sistemul și să ia note mari plimbând o țeavă prin curtea pușcăriei și că e preferabil să se prefacă că muncește decât să'și facă creierii zob fără să primească nimic în schimb [ca valoarea banului a descoperit'o de timpuriu]; chiar și cei cărora le place cartea procedează în cele din urmă la fel, concentrandu'se pe cele 2-3 materii de interes. Așa că, atunci când adolescentul-bătrân iese în sfârșit pe porțile lagărului, normal că nu are niciun chef să se apuce de treabă, nici măcar nu a apucat să'și construiască vreo motivație pentru asta; când motivațiile naturale -foamea, sexul, întemeierea unei familii- devin presante e deja prea târziu. Noroc cu părintele care'i mai arde cate'o scatoalcă de'l apucă obida pe plod și prinde chef de fugă, iară nu de muncă, altfel ar continua viața de drept-credincios al zeului Atum; noroc cu barbarii de părinți est-europeni, că altfel nu ar avea cine să spele wc-urile și dosul bătrânilor prin occident; care occident suferă și mai dihai de pe urma lentorii și a mentalității asistențiale induse de sistemele educative de timp lagăr, mai ales că pomenile pentru tinerii leneși și netrebnici sunt chiar substanțiale în unele state vestice.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#518 Postby euNuke » Fri Feb 09, 2018 8:35 pm

panarama neomarxista cu care defileaza azi pesedeu*', aia cu 'egalitatea de sanse' intre pula si pizda, vine de aici:

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/ ... 54&from=RO

*
euNuke wrote:cum vor fi obligate firmele sa angajeze securistii deghizat ai noului regim socialist, eurosocialist:
https://economie.hotnews.ro/stiri-carie ... mentul.htm
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#519 Postby euNuke » Mon Apr 09, 2018 7:53 pm

comunism european: in loc de invatamant [leninist, inca livrat de catre o gramada de state socialiste membre ue], Komisia da internet gratuit sabotind astfel o piata bine dezvoltata.

http://adevarul.ro/news/societate/lista ... index.html


desigur, 'bonurile' de 20.000 de euro pot fi considerate si ca o mita data de ue cetatenilor europeni saracani...asa, preventiv, ca sa'i convinga sa adere la 'valori' si sa nu mai voteze 'extremisti de dreapta'.
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#520 Postby euNuke » Wed Apr 18, 2018 9:50 pm

deci sarinu' lu bashad nu era al lui assad, si nici din rusia nu venea, ci de la bruxelles:
https://www.hotnews.ro/stiri-internatio ... -siria.htm
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#521 Postby euNuke » Sun Apr 22, 2018 12:00 am

desi era evident de multa vreme* marxismul elitelor europene, uite ca dreptacii rumani inca mai spera:

http://inliniedreapta.net/stire/juncker ... karl-marx/

* https://www.express.co.uk/news/world/92 ... nski-uk-mp
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna

euNuke
Posts: 2990
Joined: Tue Jan 27, 2009 8:32 pm

Re: Rămăşaguri la căpătîiul Europei

#522 Postby euNuke » Thu May 17, 2018 7:46 pm

bufonul marxist al Europei tocmai a dat gros cu mucii'n fasole: ne'a anuntat solemn ca gata, nu mai are America la inima si ca i'a picat brusc cu tronc un turbanat islamofascist. si ca vrea sa oblige companiile europene sa se impreuneze cu tovarasii iranieni pe care el si Federica ii pupa'n cur de cate ori vine vorba.
https://www.hotnews.ro/stiri-internatio ... ricane.htm
inchiriez nickname genial si ieftin ca braga: 10.000 de parai pa luna


Return to “%s” Salonul de urgenteWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest