Re: alio? baza?
ori ai zis pentru a-l face sa se simta cu musca pe caciula (ca adica favorizeaza) si chiar sa-mi stearga?
glumesc si eu
Moderator: moderatorii
wellington wrote:topicele de muzici de pe prune nu vretzi sa ma ajutatzi sa le refac pe tapshan shi nu ma dau cu capu de peretzi, sa nu zicetzi k mi-s protestatara. apreciatzi momentu, pls.
pe 26 februarie 2010 wellington wrote:topicele de muzici aruncate-n prune n-au quote shi nici edit. cum fac sa copiez linkurile fara sa le deskid pe fiecare-n parte?
marmota jmechera wrote:Prima postare din jurnalul meu (care se intampla cam acu fro njpe ani, cand s-a nascut dbg) zicea ca nu vreau alte postari la mine-n casa. Dupa ani si ani mi-am schimbat parerea, acu nu ma incomodeaza chiar deloc -mai ales ca pot sa-mi moderez elucubratiile cand vreau io. Si poate ca I nuke you si-a amintit de postarea aia prima si a zis sa-si faca datoria.
euNuke wrote:marmota jmechera wrote:Prima postare din jurnalul meu (care se intampla cam acu fro njpe ani, cand s-a nascut dbg) zicea ca nu vreau alte postari la mine-n casa. Dupa ani si ani mi-am schimbat parerea, acu nu ma incomodeaza chiar deloc -mai ales ca pot sa-mi moderez elucubratiile cand vreau io. Si poate ca I nuke you si-a amintit de postarea aia prima si a zis sa-si faca datoria.
deci da. egzact. tare e ca abia dupa ce i'am sters replica lu warsong mi'am adus aminte ca esti si tu moderatoare pe sectiune. dar nu'mi pare rau ca l'am sters, o merita...
Arina wrote:cum sa ma stearga pe mine, daca noi suntem aproape prieteni?
euNuke wrote:umbla vorba pe forum ca io si cu syda am fi avut o relatie mai intima, ei bine, tin sa confirm: da, am intretinut multi ani la rand o prietenie aristotelica, adica un amantlac lejereanu in care ne intalneam, futeam sau doar conversam, apoi fiecare pleca la ale lui, fara nicio obligatie, io considerand de la sine inteles cadrul poligamist si libertin in care urma sa se desfasoare actiunea; numa ca wellington s'a dovedit a fi nepermis de posesiva fara a fi insa dotata cu un psihic de dominatrice care s'o faca capabila sa incaseze senin ripostele
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest