Top Gear - the romanian chapter ;)

Moderator: oaspetele

<<

sobolan

Post Mon Nov 16, 2009 6:25 am

Top Gear - the romanian chapter ;)

Am urcat pe picasa niste capturi, dar episodul merita vazut in "video". Capturile sunt dupa streamul standard def., cel HD mai dureaza. Interesant si haios :)
A, si o singura replica a trebuit data in tot scriptul episodului, de catre un roman...din pacate a trebuit data in engleza iar omul l-a facut pe iliescu sa para mai bun decit e la engleza.
"the secretary general of chamber of deputies"... wtf man? In ce limba e asta "secretarul general al camerei deputatilor"? Eeee, daca iesea Roberta sau Udrea la ei, sigur o aratau si pe ele, dar asa...

Image

Albumul e aici...
http://picasaweb.google.com/sobolanas/TopGearRomania2009?feat
Autobahn flyer, beast tamer...bicycle rider.
<<

piranha

Post Tue Jan 26, 2010 10:48 pm

Re: Top Gear - the romanian chapter ;)

Aia cu chamber of deputies a fost perlifera, dar tipul (Giurgea) i-a impresionat pe englezi si a fost sufletul actiunii. El a facut lobby ca sa vina la noi Clarkson & Co.
Last edited by piranha on Tue Aug 17, 2010 10:24 pm, edited 1 time in total.
I'm tired of hearing about money, money, money. I just want to play the game, drink Pepsi, wear Reebok. - Shaquille O'Neal

http://ciclist.wordpress.com
<<

sobolan

Post Thu Jan 28, 2010 1:32 am

OK, fara rautate a fost spusa:) Si se vede de la o posta ca omul era pina peste urechi de emotionat, i-a iesit si lui ce a mai nimerit sub presiunea momentului.

Da, acu pe bune, tipesa asta era chiar cu vacile sau apartinea cuiva din caravana si au pus-o in poza numai pt efect? Prea tine batul ala ca si pe un bat de sky si mina stinga cam atirna, se vede ca nu e profi:)
Image
<<

sobolan

Post Thu Jan 28, 2010 1:44 am

Daca as gasi finantare, as pune-o de un concurent la Top Gear, care s-a transformat incetul cu incetul in ceva ce aduce more like "comic relief" with an automotive theme decit a show auto.
Pacat ca Fifth Gear went under, acum era mai mult decit destul loc pt ei pe piata.

Dream team-ul meu: Chris Harris, Tom Ford, Jonny Smith, Plato si Nieedell, Vicky Henderson cu Cathi Felser. Studio cu maxim 2 oameni, fara prea mult bla bla sau script, in rest show auto ca la carte cu teste si comparatii, plus 2-3 teste standard pe circuite adevarate si reale (Spa, Valencia, Ascari sau Nurburgring). Etc...
Cu timpul te cam saturi de clovneria ce a devenit Top Gear. Interesante sunt si putinele informatii despre cum sunt filmate unele parti din episoade (de exemplu Tesla sau Stratos...)

Preferatul meu nr 1 at this moment e chris harris, pacat ca nu le-a iesit cu driver's republic. Teste se gasesc pe youtube, recomand acceleratia la noul Turbo sau Porsche GT3, model 2009.
<<

jewel

Post Sat Jan 30, 2010 5:13 pm

episodul cu fimarea din Romania e aici http://www.megavideo.com/?v=XOMSKG9S
tare funny :) vizionare placuta!
<<

WarSong

inspirat

Post Mon Feb 01, 2010 12:53 am

hehe. iam vazut pe maestrii live la marriot, unde probabil erau cazati. noi aveam o sindrofie de birou sintimp ce ne deplasam in mod ordonat catre o sala de conferinta astia coborau scarile. dupa moace cred cavusesera un hard encounter cu cultura romaneasca decuseara. erau shaky rau de tot...
Ate Wakantanka, Wiyohiyanpatan, wi hin nape, ki, He ciya tanhan Wiconi oyasin, hin na pe ki,
Wiconi mitawa ki el, anpetu wanji a ke mi qu,Heon wo pi la eci ci ye, micante ki eciya tanhan!
<<

sobolan

Post Mon Feb 01, 2010 11:07 pm

sau au avut party cu gandacii romanesti
<<

piranha

Post Thu Feb 11, 2010 12:41 am

@sobolan: Fifth Gear era un concurent pentru TG si trata domeniul auto ceva mai serios - paradoxal asta i-a adus si disparitia, faptul ca se adresa aproape numai publicului auto. TG este mai flusturatica, are subiecte mai frivole si deci este mai appealing pentru inclusiv pentru un public care face diferenta intre benzina si motorina - deci are un "bazin" de potentiali clienti de publicitate mult mai larg decat Fifth Gear.

Poza cu vacaritza trendy mi se pare cat se poate de genuine :lol: . Englezii n-au adus cu ei nicio tipa - am stat cu ei toata ziua aceea cand au fost pe Transfagarasan.
I'm tired of hearing about money, money, money. I just want to play the game, drink Pepsi, wear Reebok. - Shaquille O'Neal

http://ciclist.wordpress.com
<<

tech

Post Thu Feb 11, 2010 7:48 am

sobolan wrote:sau au avut party cu gandacii romanesti

sobolane, cand m-am luptat asta vara cu o invazie de gandaci m-am documentat despre dujman
stii cum se numesc "gandacii romanesti"? german cockroach
http://en.wikipedia.org/wiki/German_cockroach

sa inteleg ca FG nu se mai filmeaza ? ca aici o dau in draci pe Descopery
ce vreti voi, o emisiune pentru adevaratii cunoscatori, nu poate avea mai mare succes decat o emisiune pentru stomatologi.
<<

sobolan

Post Fri Feb 12, 2010 4:09 pm

Ba se ne fie cu iertare piranio, TG si-a castigat audienta si faima tocmai prin consecventa testelor, spunerea adevarului si obiectivitate.
Au aparut apoi asa numitele "specials", care fiind ceva diferit au fost si ele iubite...doar ca acum, cand fiecare emisiune e un special si mai putin emisiune auto...sorry...dar au pierdut. Chiar si special cand il fac, nu mai e cum a fost pe vremuri, vezi Africa vs America de Sud din sezonul actual. Etc, etc...
Fanii au fost foarte contrariati de ultimul sezon, si nu neaparat in sensul bun (vezi "final gear", forumul, unde mai da o geana si producatorul de la TG). Sunt curios ce face TG in viitor, continua comedia si pierd, ajung istorie, sau revin la formatul consacrat.

FG era altceva si isi avea si ea locul...nu cred ca au iesit din lipsa de audienta, TG era duminica, FG era luni...f multi se uitau si la una si la alta.
Doar ca au incercat si ei sa plece de la formatul "consacrat" dar nu le-a iesit nimic de succes cum au reusit cei de la TG, au schimbat prezentatori, au mixat echipa, etc. Si ciudat, tocmai un public dinamic si tanar a apreciat mai mult stabilitatea TG.
Oricum, jokerul care prezenta cu Tom Ford nu are ce cauta in televiziune, sau cel putin nu la o emisiune auto. Restul mergeau, fiecare aducea ceva specific ca si aport la emisiune.
Si nu se prosteau ca cei de la TG, si nu ma refer la comportament, ma refer la "masluirea" testelor sau prezentarea masinilor intr.o anumita lumina, dupa cum ii batea vantul la JClarkson prin cap.
<<

sobolan

Post Fri Feb 12, 2010 4:11 pm

tech wrote:
sobolan wrote:sau au avut party cu gandacii romanesti

sobolane, cand m-am luptat asta vara cu o invazie de gandaci m-am documentat despre dujman
stii cum se numesc "gandacii romanesti"? german cockroach
http://en.wikipedia.org/wiki/German_cockroach

sa inteleg ca FG nu se mai filmeaza ? ca aici o dau in draci pe Descopery
ce vreti voi, o emisiune pentru adevaratii cunoscatori, nu poate avea mai mare succes decat o emisiune pentru stomatologi.

gandacii astia german cica sunt de fapt asian la origini:)

Nu se mai filmeaza FG de ceva vreme. Cica ar putea sa revina.
Nu dispera, oricum nici TG de la Antena 3 nu e sezonul actual.

But there is always the internet:))
<<

oaspetele

Post Fri Mar 12, 2010 6:35 am

http://inforadar.ro/

O idee interesanta, desi cam stangaci aplicata.
Faza cu telefonul promite multe, inclusiv o anumita deruta, ca doar radarul ala nu sta o zi in acelasi loc.
presopunctura, o a doua arca a lui Noe ?
<<

sobolan

Post Fri Mar 12, 2010 3:03 pm

Ideea nu e noua dar e foarte potrivita de cand cu radarele astora "nedetectabile".
De fapt ei semnalizeaza cu coordonate prezenta unei masini radar. E o idee simplu de implementat intr-un soft interactiv si daca o portezi la niste sisteme OS pt telefoane, cei care folosesc asa ceva pt navigatie, au acces la o baza de date in real time care e si updated real time.
Ex: soft de navigatie pe iPhone, cu functiunea: touch here to declare a radar at your actual position, softul ia locatia, o trasnmite la baza, care o reda apoi celor abonati sau interesati. Si in aceasi soft poti coda si pozitia radarelor fixe.

Cat despre "nedetectabilitate", sa fim serios, sunt la fel de detectabile ca si inainte, doar ca acum in loc sa functioneze incontinuu, stau in stand by si sunt "lansate" "just in time" sa prinda vitezomanul. Cu alte cuvinte, tu il detectezi, dar deja prea tarziu. E o chestie din fizica, un radar ii va fi detectata emisia inainte ca unda radar sa se intoarca la receptor. Doar ca daca iti emite inopinat si de foarte aproape, nu ai timp sa reactionezi (principiu folosit si de sarbi cand cu razbelul, au dat jos cateva avioane asa).
<<

oaspetele

Post Sat Mar 13, 2010 12:20 am

"veiozarii" au fost ptrzenti si pana acuma. eu am muscat-o in ciuda Beltronics-ului extrem de vigilent cu alte ocazii.
presopunctura, o a doua arca a lui Noe ?
<<

sobolan

Post Sat Mar 13, 2010 4:49 pm

Problema cu veiozarii era ca ceea ce faceau ei era atacabil cu succes in instanta: radarele vechi nu erau construite pt asa ceva, trebuie sa isi faca niste programe de autotest sau cel putin o calibrare inainte de a "ataca"...tie daca iti trag amenda taman in perioada aia de calibrare...ai toate sansele sa walk away. Si e simplu, se ia logul si se uita cat timp trece de la "aprindere" la masuratoarea propriuzisa si apoi se uita in cartea tehnica de la cat timp asigura producatorul/metrologia ca masuratoarea se incadreaza in STAS.
Totusi eu nu inteleg de ce nu se "baga" politia romana pe laser? Te iau de la kilometri, nu emit decit atunci cand si masoara si te incaseaza pe loc. Nu prea ai ce face cu un antiradar sau un "CD" la oglinda (tintesc de obicei numarul sau botul masinii, nu urca la parbriz).
Se pun baietii la capatul unei "linii" drepte, gatuita de ceva curbe, unde sa trebuiasca oricum sa incetinesti, daca e si parcare linga au dat in Nirvana. Daca curbele alea au si banda continua...rezulta un loc minunat unde poti sa iti faci planul la amenzi.
<<

sobolan

Post Sat Mar 13, 2010 7:02 pm

Fifth Gear, daca nu apare nimic neobisnuit intre timp, intra din nou in emisie in prima saptamina din Mai (cf lui Tiff N.)
Din pacate Tom Ford a parasit emisiunea...damn...pleaca unul ok si ramine metrosexualul ala cretin.
<<

sobolan

Post Wed Mar 17, 2010 11:46 pm

piranha wrote:@sobolan: Fifth Gear era un concurent pentru TG si trata domeniul auto ceva mai serios - paradoxal asta i-a adus si disparitia, faptul ca se adresa aproape numai publicului auto. TG este mai flusturatica, are subiecte mai frivole si deci este mai appealing pentru inclusiv pentru un public care face diferenta intre benzina si motorina - deci are un "bazin" de potentiali clienti de publicitate mult mai larg decat Fifth Gear.

It looks I am not the only one bitching about what TG has become:
http://www.youtube.com/watch?v=YWnHPbUMlMU

Return to Speed