wellington wrote:voi atzi prins faza cu ou pe shina? era acu fo 10-11 ani. eram gashca mare pe-o terasa de pe pake protopopescu sugand beri. shi kenny, fara sa fie prieten cu nimenea de la masa noastra, vine peste noi (shi peste altzii, peste toata terasa de protvishti) sa intrebe ce efect special sa faca ca sa demonstreze arshitza. shi (nu zic cine-a fost cu ideea) i se baga aia cu oul pe shina... un clasic, ce mai! bäiat muncitor, kenny, pânä shi in timpu de beri.
a doua zi am râs de m-am tzinut de burtzi. crt-ul n-a scos oul din coaja inainte de a-l pune pe shina, sa vada publicu cum se coaguleaza albuminas. l-a pus intreg shi se uita la ou vorbind despre caldura, oul se uita la el mirat...

merveiozu wrote:un cetatean a parcat pe locul deszapezit de mine intr-o ora si jumatate.
transpirasem asa de frumos, ca ma puteam invarti pe loc in haine.
ce sa fac, i-am lasat un bilet ca e nesimtit si am parcat si eu pe locul altuia.
sper sa dau tot peste un gentleman, care sa-mi lase si el un bilet, nu un voodoo cu cheia pe portiera.
voi ce faceti in situatii de-astea?
varsator wrote:merveiozu wrote:un cetatean a parcat pe locul deszapezit de mine intr-o ora si jumatate.
ce sa fac, i-am lasat un bilet ca e nesimtit si am parcat si eu pe locul altuia.
sper sa dau tot peste un gentleman, care sa-mi lase si el un bilet, nu un voodoo cu cheia pe portiera.
the exact same thing happened to me ... acu vreo 2 saptamani ...
Initial am gandit exact ca tine, am scris un biletel A4 cu "bai nesimtire, investeste intr-o lopata si parcheaza pe locul dezapezit de tine 1!1!!", i l-am pus pe parbriz si m-am apucat sa dezapezesc un alt loc. Cum dadeam eu cu dedicatie la zapada, a 3-a oara in ziua aia, m-a lovit o idee si mai geniala (sic). Locul pe care mi-l ocupase vecinu era doar la o masina distanta, si cu un pic de efort in plus am pus toata zapada de pe locul pe care il curatam in spatele masinii nesimtitului. Sweet revenge ... cand l-am vazut mai tarziu dand toata zapada din spatele masinii lui in spatele masinii mele. Am aflat mai tarziu ca e chiar vecin de palier cu mine si se zvoneste ca nu e intreg la cap, ca a taiat niste roti de masini and stuff. Whatever, eu oricum am rotile varza si masina zgariata toata ... I just keep a low profile, sa se mai calmeze spiritele.
varsator wrote:merveiozu wrote:un cetatean a parcat pe locul deszapezit de mine intr-o ora si jumatate.
the exact same thing happened to me ... acu vreo 2 saptamani ...
Initial am gandit exact ca tine, am scris un biletel A4 cu "bai nesimtire, investeste intr-o lopata si parcheaza pe locul dezapezit de tine 1!1!!", i l-am pus pe parbriz si m-am apucat sa dezapezesc un alt loc. Cum dadeam eu cu dedicatie la zapada, a 3-a oara in ziua aia, m-a lovit o idee si mai geniala (sic). Locul pe care mi-l ocupase vecinu era doar la o masina distanta, si cu un pic de efort in plus am pus toata zapada de pe locul pe care il curatam in spatele masinii nesimtitului. Sweet revenge ... cand l-am vazut mai tarziu dand toata zapada din spatele masinii lui in spatele masinii mele. Am aflat mai tarziu ca e chiar vecin de palier cu mine si se zvoneste ca nu e intreg la cap, ca a taiat niste roti de masini and stuff. Whatever, eu oricum am rotile varza si masina zgariata toata ... I just keep a low profile, sa se mai calmeze spiritele.
neighbor's goat wrote:La Stirile Pro TV, au numit marmota prezicatoare: "cartita". Si o mai si aratau in prim plan. Cred ca astia din Pro n-au mai vazut demult marmota, de au inceput sa le confunde cu cartitele. Pai, se si spune ca marmota aia trebuie sa-si vada umbra. Ori, cartita e oarba; daca e oarba, atunci cum isi poate vedea umbra? Dileme, dileme...
2 weeks ago, neighbor's goat wrote:Si ca sa ne amuzam in pic, n-as vrea sa stiu ce ar putea sa faca o pisica - nici nu mai vorbesc de o intreaga haita - in cazul in care ar fi de talia pumelor alora de prin marginimea Los Angeles-ului
WarSong wrote:LE tot el a fost si protagonistu fazei cu waterjetu?
wellington wrote::D![]()
![]()
mi-e dor de el!
mai zicetzi de-astea ca aici n-am kenny.
Return to Lifestyle/Mileuri/Feng shui
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests