Serie A

Moderator: Fu Manchu

<<

7

Maret mare comandor de Tuzla

Post Wed Nov 12, 2008 12:16 am

Ni ma la ei...
Doua, trei titluri luate (ba dubios, ba singurii-n cursa), dupa douaj' de ani, si-au prins glas amaratii.
Optimismul e de admirat, oricum, chiar daca de-abia se scot egaluri cu niste desculti ca Famagusta
Self-hating narcissist
<<

Felis

lynks

Post Wed Nov 12, 2008 12:40 am

offtopic: stiati ca interistii au fost fondati de straini? elvetieni, americani, etc. de aia le spune inter. la tozu cred ca aprins ca rima cu internationala :)
<<

7

Maret mare comandor de Tuzla

Post Wed Nov 12, 2008 1:08 am

:D
Multe le-au format altii.
Milanu' si cam orice alta echipa cu crucea lu' sfantu' Gheo' pe blazon sunt creatie englezeasca.
Self-hating narcissist
<<

dicles

briliantul

Post Mon Dec 22, 2008 6:07 pm

am vazut ca Dacia va fi sponsor la Udinese.

Image
<<

Felis

lynks

Post Wed Dec 24, 2008 12:10 am

finalmente, cei mai viteji dintre traci le dau muia inapoi.
<<

Rosispergius

Post Sun Jan 11, 2009 1:27 am

Felis wrote:offtopic: stiati ca interistii au fost fondati de straini? elvetieni, americani, etc. de aia le spune inter. la tozu cred ca aprins ca rima cu internationala :)

Nup.

Milanul a fost format de englezi, dupe aia englezii au plecat si Milanu' a devenit o echipa italiana cu actionari nationalisti si care nu vroiau jucatori straini.
Football Club Internazionale Milano s'a nascut la restaurantul "L'Orologio" pe seara de 9 martie 1908 din 43 de disidenţi de la AC Milan. Numele ales pentru noua echipa a dorit sa simbolizeze obiectivul principal pentru societate: posibilitatea pentru jucătorii non italiani să joace la o echipa milaneza. In zilele noastre, Inter este echipa italiană cu cel mai mare număr de jucători străini, cu doar 4 italieni pe o listă de 27 de jucatori.
Primul presedinte a fost un venetian de origine greaca(sau aromana ?), Giovanni Paramithiotti, a urmat un elvetian italofon, Ettore Strauss si abia al treilea era un italian-toscan get-beget, principele Carlo De Medici.

drept pedeapsa un articol din Corriere scris de nea Massie Moratti, actualul presedinte.

Spalatori stranieri e magie, la mia Milano

Ho viaggiato di prima mattina nella Milano coperta dalla neve e sono rimasto folgorato dall' impagabile bellezza della città, dai silenzi, dalle forme pulite, dall' idea di semplicità che può suscitare un evento che per tanti di noi è anche fonte di disagi. Veniva voglia di fotografarla ad ogni angolo, ad ogni passaggio ieri mattina Milano con le luci ancora accese, lontana dalla sua normalità, più lenta, più intima, meno condizionata dai suoi ritmi e dalle sue funzioni. E mi hanno colpito gli spalatori stranieri, i pochi che ho visto, quasi tutti extracomunitari, un' immagine che fa pensare ai tanti che vengono qui e cercano di rendersi utili con servizi alla collettività, un segnale di partecipazione che rompe certe linee e certi schemi nei quali rinchiudiamo spesso quelli che arrivano da noi a cercare un lavoro. La neve come memoria, gli spalatori stranieri come idea di una comunità che si forma con la collaborazione di tutti: da queste semplici immagini uno come Buzzati avrebbe trovato lo spunto per un racconto, io mi porto dentro una suggestione che mi fa amare ancora di più Milano.

Moratti Massimo

http://archiviostorico.corriere.it/2009 ... 8029.shtml

:lol: :lol: :lol:

... si mai da'i in plua mea ca au pareggiat cu Cagliari.
<<

dicles

briliantul

Post Mon May 25, 2009 3:36 am

Re: Serie A

sa retras din activitate Paolo Maldini.

adio romane!

Image
<<

Rosispergius

Post Sun Jul 26, 2009 1:36 am

http://www.corriere.it/sport/09_luglio_ ... aabc.shtml

TRA VERITA' E IRONIA
Ibra, 17 ragioni per dirgli addio
Beppe Severgnini

Diciassette motivi — tanti quanti gli scudetti dell'Inter — per cui Zlatan Ibrahimovic può andarsene a Barcellona (Eto'o permettendo)

1) Perché vuole andarci

2) Perché «vuole provare qualcosa di nuovo» (anche noi: per esempio, vincere la Champions)

3) Perché c'è chi si cura il mal di pancia coi fermenti lattici, e chi deve fare una passeggiata sulle «ramblas»

4) Perché adesso vediamo cosa sa fare Mourinho (vincere lo scudetto con Ibra? Ci riusciamo anche voi, io e Zaccheroni).

5) Perché Zlatan, finché è rimasto, è rimasto per passione e per soldi. Mica perché «gliel'aveva ordinato Dio».

6) Perché non potevamo lasciare al Milan l'esclusiva della partenze drammatiche.

7) Perché l'Inter non è un carcere. Le strisce bianconere verticali le indossa qualcun altro.

8) Perché una squadra di calcio è un «reality», e Zlatan s'è fatto la «nomination» da solo.

9) Perché, comunque, aveva esaurito lo spazio per il tatuaggio del prossimo scudetto.

10) Perché noi piccoli tifosi abbiamo il dovere di essere riconoscenti, e i grandi calciatori hanno il diritto di mostrarsi ingrati.

11) Perché, partiti Ibra e Maxwell, per un po' non sentiremo parlare dell'agente Raiola.

12) Perché Zlatan, per punizione, dovrà imparare il nome del direttore tecnico del Barcellona: Aitor Txiki Begiristain. Marco Branca era più facile.

13) Perché adesso Balotelli, per litigare con un giocatore dell'Inter, deve procurarsi uno specchio.

14) Perché il centravanti appena acquistato dal Genoa non rischia di diventare il Milito Ignoto.

15) Perché diamo qualche possibilità ai rivali: vincere facile non ci dà più gusto.

16) Perché Moratti, da oggi, è un miliardario meno povero.

17) Perché va bene così

Beppe, sa-mi bag pula in inima ta, in sufletu' tau, in mortii ma-ti, in mormantu' lu' tac'tu si inca odata in pizda lu duamna ma-ta sa te dau in pula mea de burghez nefutut in cur si daca te prind vreodata din nou prin saloanele rosii ale avocatului M.Z. iti transmit scuipatii in mod direct si fara sa ma mai gandesc la urmari chit ca mai am doi ani de Melano(baga'm'ash plua in el de phidi, ca daca ascultam de pretenii amorokani era dija loat). Deci te fut in gura si-n mortii ma'ti, si'n inima ma'ti shi'n christosu' cui te'o inchinat. Imi bag pula in gatu' tau de fals burghez, esti solo un reprezentant mai deosebit al eternului contado "italian", mortii dumnezeului ma'ti, sa'mi borasc pula pe fata lu' ma'ta moarta, spala'mi'ai mortii cu gura ta de prefacut sugaci si sa'ti iau mortii la pula, in pizda dumnezeilor ma'ti de gunoi pe care te'am crezut destept. Si m'as pisa pe inima ta si pe sufletu' tau de futut si de gunoi.

Pai cum, mah, "splendoare intelectoala", noi suntem dija in doliu si tu ne dai motive, christosu' dumnezeilor ma'ti si sa ne sugi pula pe rand la toti tifosi care plang dupa Ibra, mortii dumnezeilor ma'ti de prefacut care pana acuma il laudai. Zi'i, nascatorile ma'ti, cat ti'au platit juventinii(ca famiglia lor, lua'le'as neamu' la pula, tine corriere'le) ?

Fututz' mortzii dumnezeului si dumnezeilor ma'ti(stiu ca esti politeist d'ala budhist), pisha'm'ash pe Budha si pe Bodhisathva si sa'ti iau la pula toata Theravadha ma'ti, pai cum baaaaaaah, boule. Un Geniu am avut si noi si tu esti bucuros ca pleaca ?
Si trei titluri luate cu golurile date de El ?

Baga'mi'as pula in rasa ta de taran nefutut in cur care faci pe grozavu' prin ziare si ai lecturi nexam si sa ma pish pe fata ta de gunoi si pe fata presarilor broscari care ati facut din "plecarea" lui Kaka la Real un fel de zbor al unui inger si din " mal di pancia" al lui Ibra' o telenoveala si di Tigan nu l'ati scos ?. Baaaah, gunoiule. Care'i diferenta ? Ca Inter a luat mai mult ? Adica pentru ca Inter a luat, in total, 100 de melioane(cu Eto'o, Hleb si 50 de bulioane) ? Ce nu va convine, baaaaah ?
Si te mai dai Interist, christosii ma'ti. Cati bani sa va mai dea Agnelli si Berlusca pen'ca sa scrieti rau de Ibra ?

Tribute tu Zlatan
Now You'Re Gone
http://www.youtube.com/watch?v=LvCSmrNfXc8

Grazie Zlatan
http://www.youtube.com/watch?v=hL-0bSf-SJQ

Grazie Zlatan ! Sei un grande ! GUARDATELO !!!
http://www.youtube.com/watch?v=XxEsu90HJj8

A TRIBUTE TO THE kING IBRACADABRA

http://www.youtube.com/watch?v=Wf7H0QTNkuo
<<

Rosispergius

Post Sat Aug 29, 2009 7:21 pm

Gata. Plec la meci.
In pisici, chiar din a doua etapa sa vina derbyu' della Madunina.
Mi se bate ochiu' stang de trei zile(semn rau).
Cre' ca ne-o furam pentru ca panglicaru' asta de Mourinho ie' bun doar de conferinte de presa. In rest a facut din echipa un fel de cub Rubik, nu stie nimeni cum il intoarce. Am o frica mare in seara asta ca ne facem de ras. Sa fie ca Santo El Bisciun(simbolul orasului Mediolanum) sa invinga inca o data Bestia, Diavolul sau Satana, Shearpele cel Vechiu de ac milan.

Rugaciune la Madunina :

L’è ‘na preghiera fada in milanes
Con umiltà, fervor, senza pretes:
Te preghi cara Madonnina, per on’ora
Fa ritornà El Inter ‘me l’era allora...

Ce Solo L'Inter
http://www.youtube.com/watch?v=-NYTq7LJ50Y
<<

Rosispergius

Post Sun Aug 30, 2009 8:41 am

È tutta mia la città tutta mia la città, un deserto che conosco... Pardon, (hîc) ma scuzatx' di diranj dar ieu am talienti di cantaretz(hîc) pe care le esploatez foarte putin si cre' ca o sa remediez(hîc)...In the town where I was born lived a man who sailed to sea... we all live in yellow submarine (hîc)... param-pam-pam param-pam-paa... atata horinc-oi be, atata horinc-oi be (hîc) lai-la-la-la la-lala (hîc)...Va pensiero sull'ali dorate and cross the mountains and fly over the oceans ... Ma il mio mistero è chiuso in me,
il nome mio nessun saprà, No, No, No (hîc)... anzi... cre' ca Puccini a gresit aici si trebuia sa mai bage un "No" ca sa fie patru de "no" ca si cele patru goluri ale lui Inter de aseara(hîc)... deci inca un "no"... anzi un "nooooo" placidodomingian pentru golul lui Stankovic(hîc)...questa e la storia di uno di noi, nato per caso in via Gluck(hîc)... siam' venuti fin qua per veder segnare kakà... para rara raram pampam ...param pam pam param pam pa(hîc)param pam pam param pam pa....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
<<

M3K

Post Sun Aug 30, 2009 10:42 am

pacat c-a fost deodata cu RMA-Deportivo, n-am vazut niciunu ca lumea. vorba aia, am alergat dupa doi iepuri. si daca stau sa ma gandesc bine cred ca n-am prins niciun gol in direct. cred ca in jumate milano e un fel de doliu local.
-Bună seara iubito, şi eu te-astept ca si când!
-Când?
-Oricând.
<<

Rosispergius

Post Sun Aug 30, 2009 1:09 pm

M3K wrote:pacat c-a fost deodata cu RMA-Deportivo, n-am vazut niciunu ca lumea. vorba aia, am alergat dupa doi iepuri. si daca stau sa ma gandesc bine cred ca n-am prins niciun gol in direct. cred ca in jumate milano e un fel de doliu local.

Milan - Inter 0-4 2^ giornata 2009/2010
http://www.youtube.com/watch?v=XvbawFWdI00

Stana Izbasa- Tzuca-ma Badge'n'obraz sa fashi la dujman' nacaz
http://www.youtube.com/watch?v=WYUG253mp-0
<<

Rosispergius

Post Mon Jan 25, 2010 12:02 pm

De doua saptamani suport aciditatea milanistilor, juventinilor si a tuturor gufilor din Milano. Cum ca Milan, ca Dinho, ca ne dau nush'cate la zero, ca au un moment fantastic etc bla-bla-bla. Au aranjat calendarul cum au vrut ei, au premiat si incitat toate echipele care au jucat contra noastra, si'au adus arbitrul lor la derby si tot nimic.
Mourinho a zis la sfarsitul partidei ca ne'ar fi batut doar daca ramaneam in 6. In 7 tot noi am fi castigat. Nenorocitul de Rocchi a arbitrat ca in campionatul lui Ceausescu. Galben pentru Lucio la o simulare care nu era simulare si rosu Sneijder pentru ca i'a aplaudat malitios decizia, Lucio expulzat pentru ceea ce si Gazza a zis ca era o faza involuntara, arbitrii de margine care vedeau offside doar la interisti, faulturi de galben si rosu ale milanistilor nesanctionate, cornere pentru Milan cu gramada. La aia de la liga le era frica de chestia ca Inter inchide campionatul si au facut tot ce se putea ca sa pierdem.
Meciul a fost oricum frumos si tensionat la maxim(interzis cardiacilor, un suporter milanist a murit pe bune aseara, la tribuna intai, atac de cord) doar ca am fi putut sa le dam iar patru pappine si le scoatem fotbalul din cap. S'a vazut si pe stadion unde Milan se pare ca ie' in criza de suporteri, doar un sfert erau rosso-neri. Mourinho a facut show (era ca si Napoleon la Austerlitz, ca si Hitler conducand campania din Franta). Vorbea cu echipa, lua notite, se certa cu arbitri, incita publicul, vorbea cu camerele care'l incadrau, facea mishteaux de Leonardo. Maret si eroic. Conferinta de presa de dupa meci a fost o palma data Italiei.

Faza futere de dupa meci a fost cu (deja) rezerva de lux Materazzi. Dementul de Matrix a iesit la hora finala cu masca lui Berlusconi pe figura. : )

Image

Image

Image

http://www.calcioblog.it/galleria/mater ... lusconi/14

pese

Ca un meltean obosit, mahmur (si fericit) ce sunt am uitat sa dau rezultatu'. Am batut noi cu 2-0(goluri Milito si Pandev).
<<

M3K

Post Sat Mar 13, 2010 12:33 am

catania-inter 3-1, min 89. incredibil. se pare ca milanu o sa vina la 1 pct. campionat relansat. de urmarit.
-Când?
-Oricând.
<<

M3K

Post Mon Apr 26, 2010 12:19 pm

toz, o mini-statuie pt Del Neri, ceva? ati inceput-o, asa macar soclul, ce zici?
sau mai asteptati sa va ajute si Lazio putin :d
-Când?
-Oricând.
<<

Fighter

fotomodel

Post Thu Jun 17, 2010 4:07 pm

tired and boring but I like to do everything well to the be the best
Previous

Return to Ultras