cura de slabire revolutionara

Moderator: merveiozu

<<

varsator

felis domestica

Post Thu Jul 01, 2010 9:21 pm

Re: cura de slabire revolutionara

wellington wrote:nu shtii la ce extreme ajung unii shi cu asta. cred ca din orice potzi s-o iei razna, kiar shi din colectzionat timbre, de pilda. :P

Getting back to this fabricated “orthorexia” disease, the Guardian goes on to report, “Orthorexics commonly have rigid rules around eating. Refusing to touch sugar, salt, caffeine, alcohol, wheat, gluten, yeast, soya, corn and dairy foods is just the start of their diet restrictions. Any foods that have come into contact with pesticides, herbicides or contain artificial additives are also out.”

pe mine ma dispera chestia asta cu postul, de dulce si de sec ... gen, tin post, deci nu pot sa mananc rosia pe care ai taiat-o cu acelasi cutit cu care ai taiat salam inainte ... like wtf
<<

wellington

Post Fri Jul 02, 2010 3:02 am

asta zici ca e faza musulmaneasca deja!
shi totushi, colegii mei marocani de pensiune, nu cereau frigider separat, nici nu ne cereau sa ne scoate salamurile de langa cus-cusu lor.

cum e asta, sa te despiritualizezi, sa te pape iadu, pen ca cutzitu s-a atins de shorici? cum ziceam: lume nebuna!
¿por qué me pedís que sea como la mayoría? si lo hago, ¿cómo puedo seguir siendo púrpura? - Epícteto
<<

tech

Post Fri Jul 02, 2010 9:57 am

varsator wrote:pe mine ma dispera chestia asta cu postul, de dulce si de sec ... gen, tin post, deci nu pot sa mananc rosia pe care ai taiat-o cu acelasi cutit cu care ai taiat salam inainte ... like wtf

nu prea inteleg postul de sec

cand eram copil ii atingeam lingura/furculita bunicei mele de alimentele interzise si dupa ce manca ii mai si spuneam isprava. faceam asta pentru ca ma intriga si pe mine atitudinea asta habotnica. de la o anumita varsta insa bunica s-a hotarat ca e batrana & bolnava si in cazul asta regulile postului sunt mai permisive. :)

cred ca persoanele care reactioneaza asa au oarece conflicte intre dorinte si regulile pe care le implica postul
drept urmare se manifesta in forma asta de neacceptat/neinteles pentru noi.
<<

wellington

Post Sun Jul 04, 2010 6:14 pm

yo o intzeleg pe bunica, pe bunici in general, pt k am fost habotnica shi-am tzinut post.
cum spuneam: lume nebuna. :P
¿por qué me pedís que sea como la mayoría? si lo hago, ¿cómo puedo seguir siendo púrpura? - Epícteto
<<

wellington

Post Fri Jul 30, 2010 3:52 pm

<<

Arina

rege

Post Wed Aug 11, 2010 7:31 pm

vreau sa ma jalui ca m-am ingrasat si mi-i lene sa iau masuri pentru a slabi :|
<<

wellington

Post Wed Aug 11, 2010 8:11 pm

jaluieshte-te! :D
Previous

Return to Observatorul gastronomic