Trips & creeps

Moderator: scaiete

<<

dicles

briliantul

Post Fri Jan 29, 2010 11:59 pm

Trips & creeps

eu impreuna cu 2 prieteni ne-am facut o firma.

vom organiza vizite (teambuildinguri, un fel de excursii) in locuri cam necunoscute si spectaculoase din Ro (gen piramidele dela Sona, templul Sinca Veche, zona Plovragi,abatia cisterciana sau muzeul Trovantilor.

situl va fi gata cam asta primavara cel tarziu.

ce parere aveti?
<<

WarSong

inspirat

Post Sat Jan 30, 2010 3:11 pm

Re: Trips & creeps

buna
Ate Wakantanka, Wiyohiyanpatan, wi hin nape, ki, He ciya tanhan Wiconi oyasin, hin na pe ki,
Wiconi mitawa ki el, anpetu wanji a ke mi qu,Heon wo pi la eci ci ye, micante ki eciya tanhan!
<<

merveiozu

Post Sat Jan 30, 2010 3:37 pm

diclese, succes!
eu n-am auzit de nici una din destinatiile alea? e apa calda?
<<

dicles

briliantul

Post Sat Jan 30, 2010 4:06 pm

da au apa calda; o sa fie cazarea la pensiuni mkisto.

Piramidele dele Sona cel mai probabil sunt vechi morminte celtice , am vazut poze cu formatiuni asemanatoare in Belgia, Ucraina si binenteles UK.

iata o poza facuta de mine, vi se pare naturala?

Image
<<

merveiozu

Post Sat Jan 30, 2010 5:51 pm

naturala nu stiu, dar e bine, imi aduce aminte de femeia cu 3 tzatze beton din total recall.
<<

WarSong

inspirat

Post Sun Jan 31, 2010 6:19 pm

dicles wrote:da au apa calda; o sa fie cazarea la pensiuni mkisto.

Piramidele dele Sona cel mai probabil sunt vechi morminte celtice , am vazut poze cu formatiuni asemanatoare in Belgia, Ucraina si binenteles UK.

iata o poza facuta de mine, vi se pare naturala?

Image

cum indraznesti sa spui asa ceva?!? vrei sa faca tozgrecu apoplexie?!? celtii nau fost niciodata in romania, mint aia care zic altfel. iau batut dacii pana au disparut. be ce zic eu, celtii nau existat niciodata!
Ate Wakantanka, Wiyohiyanpatan, wi hin nape, ki, He ciya tanhan Wiconi oyasin, hin na pe ki,
Wiconi mitawa ki el, anpetu wanji a ke mi qu,Heon wo pi la eci ci ye, micante ki eciya tanhan!
<<

euNuke

Post Sun Jan 31, 2010 11:28 pm

acesti tumuli nu's neaparat dovada existentei celtilor pe teritorioul c-d-p. limba romana inregistreaza denumirea de gorgan.

gorganul are un traseu etnolingvistic interesant: il intanim in rus, tc kurgan, dar si mult mai vechiul cuvant persan gorkhanah care inseamna chiar monument funerar. prin urmare, sunt sanse mari ca acolo sa fie niste mormnte princiare scitice, ale vechilor saka.

iata un rezumat accesibil: http://en.wikipedia.org/wiki/Kurgan

si mi se pare ft buna initiativa lu dicles. bafta. asteptam link ptr sait
<<

scaiete

Post Mon Feb 01, 2010 12:03 am

am fost la polovragi acum cativa ani la un rebelion agroturistic. e frumoasa zona, ai ales bine. am aruncat un ochi si prin manastire, am mers la pestera prin chei, s-a rupt si gheata cu noi ca am vrut sa ne intoarcem in sat mai aventuros pe paraul inghetat. ninsese in zilele alea,temperatura era sub zero grade si am intrat in apa pana peste genunchi si baieti si fete. am sunat la baza si ne-a asteptat batrana cu tuica fiarta. pe care am baut-o. amintiri frumoase
<<

dicles

briliantul

Post Mon Feb 01, 2010 5:11 pm

@ scaiate, la Muzeul trovantilor ai fost? ca e chiar aproape de polovragi.

Trovanti sunt niste pietre despre care se spune ca cresc singure atunci cand ploua.

am fost acolo chiar dupa o ploaie si in solul nisipos incepuse sa se formeze modele care se observa numai pe pietrele cele mari.
deasemenea erau mici trovanti care crescusera pe trovantii mari.

Image
<<

marmota jmechera

Post Mon Feb 01, 2010 5:22 pm

A naibii trovanti, cand am fost eu nu crescuse nimic de felul asta din prim plan...
Madonna e de vina!
<<

dicles

briliantul

Post Mon Feb 01, 2010 5:24 pm

eu am fost dupa o ploaie sanatoasa prin octombrie.
<<

tech

Post Mon Feb 01, 2010 5:29 pm

:)
<<

Humbert

the Merry Reaper

Post Mon Feb 01, 2010 5:33 pm

piatra aia din planul apropiat seamana cu un penis
high on dopamine
<<

dicles

briliantul

Post Mon Feb 01, 2010 5:36 pm

Humbert wrote:piatra aia din planul apropiat seamana cu un penis

nu zau? serios??? :P
<<

varsator

felis domestica

Post Mon Feb 01, 2010 8:55 pm

dicles wrote:
Humbert wrote:piatra aia din planul apropiat seamana cu un penis

nu zau? serios??? :P

in prima poza tzatze, in a doua penis ... pai de ce n-ai zis diclese ca vrei sa te ocupi de turism sexual? :lol:
<<

wellington

Post Mon Feb 01, 2010 9:06 pm

dicles wrote:@ scaiate, la Muzeul trovantilor ai fost? ca e chiar aproape de polovragi.

Trovanti sunt niste pietre despre care se spune ca cresc singure atunci cand ploua.

am fost acolo chiar dupa o ploaie si in solul nisipos incepuse sa se formeze modele care se observa numai pe pietrele cele mari.
deasemenea erau mici trovanti care crescusera pe trovantii mari.

da ce ma-s rizomi? :D
¿por qué me pedís que sea como la mayoría? si lo hago, ¿cómo puedo seguir siendo púrpura? - Epícteto
<<

WarSong

inspirat

Post Tue Feb 02, 2010 10:32 am

stone people...
<<

neighbor's goat

Post Tue Feb 02, 2010 10:51 am

Afacerea are sanse. Eu de-abia astept sa ma duc cu moto-ul prin zone din astea; iar daca imi asiguri cazare si restul, apelez.
<<

WarSong

inspirat

Post Tue Feb 02, 2010 11:27 am

neighbor's goat wrote:Afacerea are sanse. Eu de-abia astept sa ma duc cu moto-ul prin zone din astea; iar daca imi asiguri cazare si restul, apelez.

mai ai un loc pa sa?
<<

neighbor's goat

Post Tue Feb 02, 2010 2:33 pm

Eu loc am; tu ai asigurare de sanatate ? :mrgreen:

Dicles, pe bune acum: daca iti cauti loc de promovare pentru asa ceva, forumurile moto nu-s de neglijat. Lasand la o parte vitezistii sau motociclistii "de boulevard" (aia de stau la impresii, la mecul din Romana) sunt destui aventurieri in cautare de locatii inedite, altele decat "drumul micului", "poiana berii la pet", "valea manelei" etc. In special intalnirile moto pe grupuri de interese se fac in locatii de acest gen (de ex. intalnirea Transalp-istilor s-a tinut anul trecut la Obarsia Lotrului, o zona superba).

Edit: la "templul de la Sinca Veche" am fost, numai ca am uitat intre timp; in apropiere se afla si Poiana Narciselor (poze facute de un amic):

Image

Image

Image
<<

marmota jmechera

Post Tue Feb 02, 2010 3:19 pm

NSG ftw!

:D
Madonna e de vina!
<<

WarSong

inspirat

Post Tue Feb 02, 2010 5:00 pm

neighbor's goat wrote:Eu loc am; tu ai asigurare de sanatate ? :mrgreen:

samanta rea piere greu... da vezi ca la drum lung ori vbesc mult, ori nu vbesc de loc, either way sunt enervant
<<

sushi

muiere de serviciu

Post Tue Feb 02, 2010 5:02 pm

si unde-s narcisele?
blu
<<

io

Post Tue Feb 02, 2010 5:04 pm

Dicles, pe bune acum: daca iti cauti loc de promovare pentru asa ceva, forumurile moto nu-s de neglijat. Lasand la o parte vitezistii sau motociclistii "de boulevard" (aia de stau la impresii, la mecul din Romana) sunt destui aventurieri in cautare de locatii inedite, altele decat "drumul micului", "poiana berii la pet", "valea manelei" etc. In special intalnirile moto pe grupuri de interese se fac in locatii de acest gen (de ex. intalnirea Transalp-istilor s-a tinut anul trecut la Obarsia Lotrului, o zona superba).

cred ca ar trebui sa se faca o promovare "de nisha", pentru oamenii civilizati, ca altfel se transforma toata Romania in "poiana petului de plastic" (daca nu e deja). sa afle bizonul ca e cool sa faci gratare mai stiu eu unde si ati pus-o.

ma enerveaza si emisiunile TV de prmovare a locurilor "inedite": emisiunea se cheama :"sa calatorim altfel". eu l-as impusca pe realizator. daca vreau altfel, ma descurc, ca n-o sa intru acum in alta hoarda de turisti care calatoreste "altfel". Turme, bai, turme. si turism compulsiv.
Surtout pas trop de zèle.
<<

dicles

briliantul

Post Tue Feb 02, 2010 5:27 pm

Edit: la "templul de la Sinca Veche" am fost, numai ca am uitat intre timp; in apropiere se afla si Poiana Narciselor (poze facute de un amic):

ok, si motociclistii dece ar mi-ar plati mie niste bani, din moment ce ei se deplaseaza cu motorul?
<<

neighbor's goat

Post Tue Feb 02, 2010 7:13 pm

Pai ti-ar plati, pt. ca de obicei pe forumuri se intampla asa:
Unu'zice: Hai sa facem si noi intalnirea motociclistilor. Uraaa! Bravo, facem!, zic ceilalti. P-orma insa incep problemele: unde ne strangem? Pai, ...eu propun locatia A. Aha, dar acolo eu am fost deja. Ok, hai mai bine in zona B. Aaa, stati asa, ca-n zona B n-avem cazare si nici zona de camping. Pai...hai in C. In C nu mai mergem, ca pana anul trecut era fain, da acum e plin de conservari ("conservar"= automobilist, in jargon moto) Si tot asa.

Voi insa puteti venit cu urmatoarea oferta:
Vreti loc inedit (sanu' naturii, umbra fagului, mugur de fluier, lut stramosesc, rugina medievala autentica etc.), unde putini dintre voi au mai fost? = AVEM!
Vreti cazare in zona? = STIM NOI!
Sunteti multi si vreti sa stati si cu corturi? = VA SPUNEM NOI UNDE SE POATE CAMPA IN ZONA!
Vreti sa dati o raita prin zona, sa cunoasteti imprejurimile? = STIM NOI UNDE SA VA DUCEM SI CE ANUME MERITA VAZUT!
Aveti probleme de logistica? (de obicei motociclistii cara ei acolo, in bagajelul lor, cat pot; insa - mai ales daca-s doi pe motor - nu prea au loc sa care chiar tot ce le-ar face sufletul sa cante, gatlejul sa galgaie si stomahul sa rumege; asa ca puteti ajuta fie cu aprovizionare, fie cu harta buticelor din zona) = CONTRA UNEI SUME MODICE, ORGANIZAM NOI SI TRANSPORTUL + RIDICAREA GUNOAIELOR
Vreti in casti moto sa va ciocniti, in ciorapi scortzosi sa va taiati sau in turniruri sa va intreceti? = ORGANIZAM NOI JOCURI SI CONCURSURI! (aici trebuie sa fiti creativi, dar oricum ziceati voi ca va axati pe teambuilding-uri, asa ca ii dati bataie).
Vreti elemente specifice de advertising si branding? (astia-s morti dupa abtibilduri, tricouri cu inscriptii, insigne etc.) = PRELUAM NOI PROBLEMA!
Vreti muzica si-antren? = CHEMAM NOI TRUPA LU' WARSONG SI ALTII! (au experienta, sunt pe target etc.)

Per total: organizarea, nene. Daca voi preluati si numai 50% din ce am enumerat eu mai sus, eu zic ca ar trebui sa aveti succes, mai ales in comunitati virtuale, care cu greu si cu mult mai multe costuri se vor putea organiza ei insisi, ca-s imprastiati prin toata tara si altfel is greu de pus de acord.
Last edited by neighbor's goat on Tue Feb 02, 2010 7:20 pm, edited 1 time in total.
<<

neighbor's goat

Post Tue Feb 02, 2010 7:17 pm

Sushi, narcisele-s cam la 15 km de Sinca Veche, pe langa Sercaia.
<<

wellington

Post Tue Feb 02, 2010 7:23 pm

intre turismu internatzional pt reparat dintzii propus de mocka shi ideea lu dicles, plus ce zice capritzu, s-ar putea scoate o agentzie dgb futere!
tare-mi place de voi.
¿por qué me pedís que sea como la mayoría? si lo hago, ¿cómo puedo seguir siendo púrpura? - Epícteto
<<

dicles

briliantul

Post Tue Feb 02, 2010 7:42 pm

ms goatie! o sa tin cont de sfaturile tale.

pe aia cu cortu' o aveam si noi in cap.

Noi ne gandim la cel mai ieftin pachet sa fie in jur de 200 Lei si sa includa transport cazare si o masa.

Iar daca e cu cortu o sa fie si mai ieftin.
<<

euNuke

Post Tue Feb 02, 2010 10:25 pm

in loc e excursii, drumetii si timbildinguri, ati putea adopta alte titulatui ptr pachete, in functie de profilu musteriului:

expeditii arheologice, cu sapaturi si spalaturi incluese, ptr elevi si studenti cu interese pamantene si bucolice.

operatiuni desantu vesel, cu escaladari de redute si balansari pe'o cocarda, pt iubitorii de patrie intre 17 si 27 de ani.

navaliri tribale, cu adapari la izvoare vrajite si cantari sub clar de luna cu grupu de iele de la portitza, pt roacarii de toate varstele si genurlie [poate gasiti si niste dansatoare din buric getogotice cum ne'a dezvaluit recent tanti aurica ca exista ca altfel inculti ramaneam].

cantonamente motorizate, sezatori adhoc, descalecari strategice, ptr motoristi.

cercul de parapsihologie ambulanta sburatorul, pt restu lumii.

Return to Hai Hui