Tue Feb 02, 2010 7:13 pm by neighbor's goat
Pai ti-ar plati, pt. ca de obicei pe forumuri se intampla asa:
Unu'zice: Hai sa facem si noi intalnirea motociclistilor. Uraaa! Bravo, facem!, zic ceilalti. P-orma insa incep problemele: unde ne strangem? Pai, ...eu propun locatia A. Aha, dar acolo eu am fost deja. Ok, hai mai bine in zona B. Aaa, stati asa, ca-n zona B n-avem cazare si nici zona de camping. Pai...hai in C. In C nu mai mergem, ca pana anul trecut era fain, da acum e plin de conservari ("conservar"= automobilist, in jargon moto) Si tot asa.
Voi insa puteti venit cu urmatoarea oferta:
Vreti loc inedit (sanu' naturii, umbra fagului, mugur de fluier, lut stramosesc, rugina medievala autentica etc.), unde putini dintre voi au mai fost? = AVEM!
Vreti cazare in zona? = STIM NOI!
Sunteti multi si vreti sa stati si cu corturi? = VA SPUNEM NOI UNDE SE POATE CAMPA IN ZONA!
Vreti sa dati o raita prin zona, sa cunoasteti imprejurimile? = STIM NOI UNDE SA VA DUCEM SI CE ANUME MERITA VAZUT!
Aveti probleme de logistica? (de obicei motociclistii cara ei acolo, in bagajelul lor, cat pot; insa - mai ales daca-s doi pe motor - nu prea au loc sa care chiar tot ce le-ar face sufletul sa cante, gatlejul sa galgaie si stomahul sa rumege; asa ca puteti ajuta fie cu aprovizionare, fie cu harta buticelor din zona) = CONTRA UNEI SUME MODICE, ORGANIZAM NOI SI TRANSPORTUL + RIDICAREA GUNOAIELOR
Vreti in casti moto sa va ciocniti, in ciorapi scortzosi sa va taiati sau in turniruri sa va intreceti? = ORGANIZAM NOI JOCURI SI CONCURSURI! (aici trebuie sa fiti creativi, dar oricum ziceati voi ca va axati pe teambuilding-uri, asa ca ii dati bataie).
Vreti elemente specifice de advertising si branding? (astia-s morti dupa abtibilduri, tricouri cu inscriptii, insigne etc.) = PRELUAM NOI PROBLEMA!
Vreti muzica si-antren? = CHEMAM NOI TRUPA LU' WARSONG SI ALTII! (au experienta, sunt pe target etc.)
Per total: organizarea, nene. Daca voi preluati si numai 50% din ce am enumerat eu mai sus, eu zic ca ar trebui sa aveti succes, mai ales in comunitati virtuale, care cu greu si cu mult mai multe costuri se vor putea organiza ei insisi, ca-s imprastiati prin toata tara si altfel is greu de pus de acord.
Last edited by
neighbor's goat on Tue Feb 02, 2010 7:20 pm, edited 1 time in total.