comentarii la jurnalele oamenilor

Moderators: nefe, euNuke

<<

wellington

Post Sat Feb 06, 2010 2:57 pm

Re: comentarii la jurnalele oamenilor

da ce zic yo? in ultimu timp sunt cam nedusa la biserica. poate shi aici a incetat lumea sa se pupe-n slujba de la atâta gripä.
¿por qué me pedís que sea como la mayoría? si lo hago, ¿cómo puedo seguir siendo púrpura? - Epícteto
<<

wellington

Post Sat Feb 06, 2010 11:25 pm

ultima data cand am fost la slujba m-am facut de bacanie (acu fo 4-5 ani). noroc ca era o bisericutza potolita de cartier. l-a pus necuratu pe parinte sa zica k poate demonstra existentza lui dumnezeu shi o va face in timpul acelei mise. lumea dadea din cap a aprobare intzeleapta, resemnata, plictisita... numai eu (k outsider) sesizam importantza actului?
ei, cand au inceput argumentele am bagat capu-n posheta, nasu-n fular, m-am mushcat de limba: degeaba: eram vanata de râs.
k sa dreg busuiocu i-am zis parintelui dupa misa k mi-a placut mult ce-a zis. shi nu mimtzeam, k doar m-am spart de râs. s-a roshit de bucurie. pe semne era nou in parohie shi depunea eforturi. regret enorm k nu l-am inregistrat. daca l-ash fi bagat intr-un scenariu sau intr-un fim, vindeam opera fie shi numa pt scena misei. am fost unicul spectator ce n-a uitat acea misa shi ce a sorbit & intzeles fiece cuvânt.
ah! unde-i parintele ala frumos shi deshtept de la biserica catolica din piatza muncii! pe-ala-l ascultam cu gura cascata da pe bune. un adevarat filosof.
¿por qué me pedís que sea como la mayoría? si lo hago, ¿cómo puedo seguir siendo púrpura? - Epícteto
<<

wellington

Post Tue Feb 09, 2010 8:20 am

marmota jmechera wrote:Ieri m-am uitat la Spartacus. Am plans.
Azi m-am uitat la Star Wars Revenge of the Sith. Am plans.

Oi fi intr-o faza hormonala mai asha...

Apropo, uitasem ce barbat frumos era Kirk Douglas.

e pe ghilda de film un topic cu filme ce ne fac sa plangem. spartacus ar trebui trecut primu. :D
cat despre celalalt, yo n-am plans, da obishnuiam sa plang la imperiu contraataca. asha k s-ar putea sa nu fie asha de hormonala faza. poate eshti doar un foarte bun receptor al scenariilor ce baga tare shantaj sentimental. dak te uitzi la ce lista de filme de plans ai pus, kred k eshti exact in limitele sigure ale normalitatzii.
e bun plansu la filme: e cathartic. :P
<<

tech

Post Tue Feb 09, 2010 9:24 pm

nefe, mai uita-te si tu la un post tv romanesc
sigur razi
<<

marmota jmechera

Post Tue Feb 09, 2010 11:21 pm

tech, crede-ma ca nu e DELOC asa. Din contra, ma apuca cu sinucidere.
Madonna e de vina!
<<

nebunatika

in cautarea fericirii

Post Thu Feb 11, 2010 9:47 pm

fobiile-s bune ca-s semnale de alarma. daca invetzi sa le manevrezi, e ok.

oare cum drq manevrezi fobia, din moment ce-i patologica?

zic si io, nu ca as fi avut vro fobie / manie, ever; Doamne, feri! Ptiu! drace!
aceste cuvinte ne doare
<<

wellington

Post Thu Feb 11, 2010 11:33 pm

raspuns aici
<<

WarSong

inspirat

Post Sat Feb 13, 2010 11:08 pm

@arina: ce plm e ala "shrift"? ca cevami spune ca nui confesiunea la popa...
Ate Wakantanka, Wiyohiyanpatan, wi hin nape, ki, He ciya tanhan Wiconi oyasin, hin na pe ki,
Wiconi mitawa ki el, anpetu wanji a ke mi qu,Heon wo pi la eci ci ye, micante ki eciya tanhan!
<<

Arina

rege

Post Sat Feb 13, 2010 11:24 pm

marimea caracterelor (10, 12, 14...)
<<

Mocka Rolla

Post Tue Feb 16, 2010 4:38 am

Arina, de unde se poate cumpara cartea lui Mitos?
- Deci, am compus acest cântec de suflet şi voi lua cu uşurinţă un La de sus...
<<

Arina

rege

Post Tue Feb 16, 2010 4:47 am

e si a lui Florin (credeam ca Mitos scrie mai mult... dar pe coperta ambii sunt mentionati ca autori...si de fapt am inteles ca totul a inceput de la florin care intr-o seara a fost "ushis" :lol: si a scris 2 pagini )
in bucuresti lansarea e pe 17 februarie, la clubul taranului roman
http://mocanu.cartier.md/lansare-de-car ... -1133.html
apoi presupun ca va fi in vanzare in mai multe librarii.

doua reportaje
http://www.jurnaltv.md/ro/news/67191/
http://www.jurnaltv.md/ro/news/67174/
<<

Mocka Rolla

Post Wed Feb 17, 2010 12:38 am

da, stiam ca au scris amindoi, doar ca m-am exprimat succint. :) bon, lansarea din Bucuresti nu ma ajuta, ca n-am cum ajunge. ma gindeam ca poate la voi e publicat f'un link spre vinzari online sau neste lanturi de librarii. faza cu 666 de exemplare am inteles ca e pe bune, nu figura de stil. zicea Micleusan ca ar trebuie sa fii Coelho sa speri la un tiraj de 6.666, iar peste... se sparie gindul. :) deci, cam putine carti implica graba mare la achizitionat.
<<

Arina

rege

Post Wed Feb 17, 2010 11:07 am

scuze, cand am scris, imi scapase ca nu esti in bucuresti. oricum, pentru cei care sunt, poate merg azi :)
m-am uitat de vanzari online sau librarii, nu e nimic.
contacteaza-i direct pe cei de la cartier :)
http://www.cartier.md/contacte/
http://erizanu.cartier.md/pana-la-plane ... -1091.html (sau acela de mai sus)
<<

Mocka Rolla

Post Wed Feb 17, 2010 11:37 pm

mersi mult, am rezolvat in maniera traditionala, caci, nu-i asa, prietenii nostri sint prietenii prietenilor lor. :)
<<

WarSong

inspirat

Post Sun Feb 28, 2010 1:48 am

jurnalu lu arina e twitter dala. mastept sa vaz dalea gen "acum mananc. acum ma plimb. acu ma duc la buda. pac poza"
toaten posturi diferite, evident. :lol:
Ate Wakantanka, Wiyohiyanpatan, wi hin nape, ki, He ciya tanhan Wiconi oyasin, hin na pe ki,
Wiconi mitawa ki el, anpetu wanji a ke mi qu,Heon wo pi la eci ci ye, micante ki eciya tanhan!
<<

Arina

rege

Post Sun Feb 28, 2010 4:41 am

stai sa-mi iau telefon normal si nu voi scrie ca ma duc la buda, dar ca iata-iata iese :lol: :P

scuze pentru cei cu inima mai slaba :)
<<

WarSong

inspirat

Post Sun Feb 28, 2010 10:03 am

:twisted:
da sa faci poza la natarau fix cand scoate motzu :)))))))) (mi se falfaie de "slabii de inima" de pe forum, asa ca numi cer scuze)
<<

WarSong

inspirat

Post Tue Mar 02, 2010 4:11 pm

deci io tot nu ma prind (sau nu vreau sa accept) daca Arina e sau nu sarcastica la faza cu bobarnacu ala de Turcu. Daca e pe bune, atunci banuiam io de ce nu vreu unirea...
<<

Arina

rege

Post Tue Mar 02, 2010 4:28 pm

cred ca pur si simplu nu intelegi (sau nu ai incercat sa intelegi) argumentul / toata situatia ;)
in asa caz eu zic ca la noi umorul e mult mai fin (sau altfel) :P ;)
da' unire oricum nu va fi, principalul pasapoarte sa fie :lol:
<<

devnull

Post Tue Mar 02, 2010 4:47 pm

Turcu ăla e înfiorător după toate standardele. Umorul situaţiei îl văd cam aşa: să ne apucăm toţi românii să purtăm pe creştet câte un căcat drept "brand de ţară". Poate că e distractiv pe undeva, iar unii ar lua-o ca pe o revoltă, dar tot pute...
<<

Arina

rege

Post Tue Mar 02, 2010 5:09 pm

eu chiar nu insist sa ma/ne intelegeti :)
nici sa aveti o parere buna despre mine ;)
<<

devnull

Post Tue Mar 02, 2010 5:11 pm

Dar sa ne oripilam avem voie? :) (de Turcu, că eu n-am zis nimic de tine...)
<<

Arina

rege

Post Tue Mar 02, 2010 5:14 pm

da, cred ca da :lol:
<<

WarSong

inspirat

Post Tue Mar 02, 2010 5:25 pm

ma aveti grija, cal faceti vedeta si maine poimaine va treziti dracu cu el presedinte...
<<

wellington

Post Tue Mar 02, 2010 5:31 pm

arina, nu crezi k atzi merita pe cineva mai valoros cu care sa va identificatzi, fie shi la bashca? cineva... macar un pic mai subtil... kestia asta a ieshit deja din cadrul euroviziunii shi prin comparatzie cu concurentul de anu trecut spaniol, intzeleg bancul, dar ma incapatzanez sa cred k turcu nu merita etiketa pe care i-o atribuitzi. lipsa de substantza a individului e atat de evidenta incat goleshte de sens protestul la care se sumeaza oamenii. sa vreau sa fiu de partea grupului de revoltatzi shi nu pot din cauza calitatzii indoielnice a simbolului ales. intentziile sunt bune, dar expuse de maniera sinucigasha. kiar nu exista nici un umorist bun, poporan, care sa conecteze cu masele (kiar fara voce), sub stindardu caruia sa va unitzi?
<<

WarSong

inspirat

Post Tue Mar 02, 2010 5:34 pm

wellington wrote:arina, nu crezi k atzi merita pe cineva mai valoros cu care sa va identificatzi, fie shi la bashca? cineva... macar un pic mai subtil... kestia asta a ieshit deja din cadrul euroviziunii shi prin comparatzie cu concurentul de anu trecut spaniol, intzeleg bancul, dar ma incapatzanez sa cred k turcu nu merita etiketa pe care i-o atribuitzi. lipsa de substantza a individului e atat de evidenta incat goleshte de sens protestul la care se sumeaza oamenii. sa vreau sa fiu de partea grupului de revoltatzi shi nu pot din cauza calitatzii indoielnice a simbolului ales. intentziile sunt bune, dar expuse de maniera sinucigasha. kiar nu exista nici un umorist bun, poporan, care sa conecteze cu masele (kiar fara voce), sub stindardu caruia sa va unitzi?

syd, asa ne dam seama ca suntem romani si do parte si de alta a infamului prut. ei cu turcu, noi cu basescu...plm
<<

wellington

Post Tue Mar 02, 2010 5:51 pm

subiecte de politica interna legate de basescu ma feresc sa discut pt ca mi s-a explicat k fiind afara sunt implicit pe dinafara.
vad o diferentza esentziala intre cele 2 personaje: sub stindardu lu turcu se inregimenteaza voluntar antistemishtii. pai nu puteau sa-shi traga un cantaretz de opera, un hevimetalist, ceva? basescu nu e simbolul suparatzilor pe sistem, e motzul sistemului. adik in lipsa de un jim morrison, sa-l alegi pe turcu? :roll:
<<

Arina

rege

Post Tue Mar 02, 2010 6:37 pm

da' de cand moldoveanul = cantaret de opera sau heavy metal?
eu cred ca pavel turcu e un personaj foarte si foarte bun. si anume de el eu nu-mi bat joc (ca si altii de-alde mine).
eu nu ma identific cu nimeni... eu nu am nici o problema sa ascult si sa dansez cu pavel turcu, madonna, radiohead, ratm, aphex twin, o-zone, nin, depeche mode, tricky etc etc etc.
e fun ca pavel turcu e promovat ca "baiat de-al nostru". nu am probleme cu asta. mai bine ma identific cu el decat cu ...cine? acelasi Ghimpu ca e presedinte etc. Ghimpu la vorba nu e cu mult mai bun decat Turcu :lol: dar... unde-i unul si unde e altul. de fapt cred ca Turcu deja e mai renumit in Europa decat Ghimpu. normal, ambii au fost votati de acelasi electorat :lol: eu zic ca e vesel.
sau sa ma identific cu nelly ciobanu...
e bine ca faza cu pavel turcu e ceva care nu e declarat ca "bashca".

si apoi, piesa chiar e viral :lol: iiiieeeeuro-vizion :P
<<

wellington

Post Tue Mar 02, 2010 7:01 pm

avetzi opera k am ascultat yo aici in granada filarmonica din kishinau cu o duduie ce zicea foarte bine neshte lieduri.
vrei sa zici k turcu e tot ce poate da moldova mai bun? (nu-i vorba de bataie de joc aici, doar de cantarirea valorilor).
permite-mi sa ma indoiesc foarte tare.
asha se zicea shi-n 90 shi aveatzi chad care erau fenomenali shi mai cunoscutzi peste granite decat acasa. (nu-i mai gasesc, shi-or fi skimbat numele ales cu skepsis k acu au voie sa-shi foloseasca steagul). poate itzi intrebi prietenii despre chad, k yo tare le-ash mai cumpara nishte discuri.
atzi dat Zdob si Zdub, deci daca avetzi hardcore punk, de ce n-atzi avea orice alt gen de muzici?
numa de lipsa de talent nu va putetzi plange, da nu cautatzi cu atentzie in propria casa.

viral nu e sinonim cu lipsit de valoare.
viralul imi place, dar turcu e un plictisitor.
<<

Arina

rege

Post Tue Mar 02, 2010 7:04 pm

si turcu e o pilula buna anti sindromul "rusine". multi rusinosi s-au trezit pe la noi acum. toti rosesc, se ascund dupa pat, sub masa.
si anti sistem... nu e nimic mai bun decat sistemul.
iata lui Pavel ii placea Nelly... a sustinut-o cu drag la eurovision... si a ramas dezamagit, cu inima franta, cand aia oaie scuipa la popor in suflet :lol:
ies la iveala cele mai frumoase caracteristici ale neamului :lol:
de Gorgos ala de la millenium nu ma zic nimic... ca e dus omul.
PreviousNext

Return to Intre oglinzi