vai de steluta mea

<<

wellington

Post Sun Oct 12, 2008 6:50 pm

promit sa fac un studiu antropologiC despre nuntzi. da muncit, nu oricum, caci ma pasioneaza subiectu.
convingerea mea proprie shi personala e urmaritoarea:

existau timpuri cand saracilor nici nu le trecea prin cap sa se imbrace precum bogatzii. norodu venea la nuntzile de printzi shi printzese, se infrupta, dar ishi respecta ritualurile.
acu, pe masura ce a crescut nivelu de trai al omului de rand, acesta nu numa k a vrut mai mult shi mai mult, ci a vrut sa semene kiar cu shefii, fie ei monarhi, fie stele de la holiud, in functzie de ubicare shi sistem cultural. cred k in harlem e mai simplu, caci modelele sunt altele. :P

in romania, unde clasa bogata a fost inlocuita de un colectiv de toarashi shi toarashe nedushi la biserica, neavand prea multe modele dincolo de starurile de la holiud, e greu. asta pentru ca fiecare ishi croieshte estetica dupa cum il taie capu, iar nuntzile precum alea din filmu "ciuleandra" s-au dus shi ele. bietzii cocalari, din ce in ce mai multzi ca numar, fac pe printzii shi pe printzesele, dar fac shi ei ce pot: mult sclipici, fluturashi shi pisici. faptu ca le vad pe paris hilton sau pe beyonce la tv declarate ca etaloane de elegantza pe planeta nu ajuta prea mult, nu-i asha¿ :lol:

shi de-acu ma apuc sa adun material pt. un eseu de nadejde.
Last edited by wellington on Tue Oct 14, 2008 5:00 pm, edited 2 times in total.
¿por qué me pedís que sea como la mayoría? si lo hago, ¿cómo puedo seguir siendo púrpura? - Epícteto
<<

Shefu'Suprem

am

Post Mon Oct 13, 2008 7:34 pm

wellington wrote:promit sa fac un studiu antropologi despre nuntzi. da muncit, nu oricum, caci ma pasioneaza subiectu.

shi pa mine.io ashtept sa iasa studiu, merci anticipat.da' sa nu uitzi de nunta zamfirei k ie de esceptzie
<<

Shefu'Suprem

am

Post Mon Oct 13, 2008 7:42 pm

Re: vai de steluta mea

malamute wrote:Ideea topicului ne-a venit (Selkiei şi mie) aseară, când, umblând din link în link pe Câmpiile Internetului, am dat de albumul Picasa al unei tinere miresici (sic!). Avea mii (nu exagerez) de poze cu rochii de mirese, tiare, pantofi, voaluri, aranjamente florale etc. + nişte de chestii de la propria-i montă... erm, nuntă, printre care invitaţia cu fluturaji pusă de colega şi prietena Selkia aici. Aş dori să vă atrag atenţia asupra părţii din dreapta a invitaţiei, anume:

Image

Pe mine m-a deprimat înfiorător.

malamute: bai
malamute: io m-am deprimat
malamute: cand am citit
malamute: pagina aia cu pisicile din invitatie
malamute: no wonder i'm single
malamute: daca the average man
malamute: inghite cacaturile astea
malamute: !!!
malamute: daca asa e average
malamute: tu-ti dai seama cat de sus tre' sa tintesc eu?
malamute: it's awful, chiar m-am deprimat
malamute: where r teh grate ppl?!

Oamenii ăştia trăiesc printre noi şi mă îngrozeşte că nu-i putem deosebi de restul. Nu-s pitzi, să te prinzi din secunda 2. Miresica asta e tanti de la bancă, e tipa amabilă de la Zara care te lasă înaintea ei la casă pentru că ai doar o bluză, e vaca aia cu Kia cee'd roşie care-a ieşit din staulul ei fără să se asigure, de era să-mi smulgă o petală de la Margareta etc. Păi măi fată, măi, dacă tu ţi-i pui pe Marie şi Berlioz pe invitaţia de la nuntă şi scrii catrene care conţin "iubirea mea curată" & "suflet nobil", de ce nu porţi un semn distinctiv, să ştiu cum eşti tu de fapt? Şi "alesul" tău şi alţii ca el ar trebui să umble cu triunghi reflectorizant în faţă şi-n spate.

Aşa. Nu mai ştiu ce voiam să zic, că iar m-am enervat. Da. Vă rog, spuneţi-mi că ştiţi multă lume care nu poate viziona invitaţia asta decât cu un shot de Metoclopramid. Inocenţa nu mi-o puteţi reface, dar redaţi-mi măcar încrederea în lume :)

dej tu ce semn distinctiv portzi?
<<

dicles

briliantul

Post Thu Oct 23, 2008 8:43 am

Image
<<

ghimirdic

Post Thu Oct 23, 2008 11:45 am

pozele astea sunt penibile, am mai vazut eu tot felul de prelucrari....el o tine-n palma, ea il tine de mot, poze de album, de aratat cu mandrie (eh, este?). Fotografii astia-s niste şozi.
esti plinuta, esti draguta
Image
<<

neighbor's goat

Post Thu Oct 23, 2008 12:47 pm

Ohaaa, dicles, cu aia as fi rupt gura targului in orasul meu natal!
<<

Felis

lynks

Post Sat Nov 29, 2008 1:56 am

<<

Selkia

conchita

Post Sat Apr 18, 2009 12:06 pm

mi-a placut asta:

Image

Image

Image

Image
fairy shoulders
<<

nefe

maimâţă periculoasă

Post Sat Apr 18, 2009 12:37 pm

Mai bine puneau o amandina, o buturuga, o boema ceva in cofrajul ala.
<<

Selkia

conchita

Post Sat Apr 18, 2009 12:48 pm

sau o pereke de oo
fairy shoulders
<<

nefe

maimâţă periculoasă

Post Sat Apr 18, 2009 12:51 pm

Da' a avut efectul scontat! Io-te ce impresionata esti :)
Cum l-ai primit? ca nu cred ca ti l-au varat pe sub usa.
<<

Selkia

conchita

Post Sat Apr 18, 2009 12:54 pm

a venit soacramica cu ea in mana.
fairy shoulders
<<

wellington

Post Sat Apr 18, 2009 1:13 pm

shi te duci? ne-aduci poze?
¿por qué me pedís que sea como la mayoría? si lo hago, ¿cómo puedo seguir siendo púrpura? - Epícteto
<<

Selkia

conchita

Post Sat Apr 18, 2009 1:51 pm

nu eu, se duc ai mei.
fairy shoulders
<<

wellington

Post Sat Apr 18, 2009 1:52 pm

shi ne-aduc poze? :)
<<

Selkia

conchita

Post Sat Apr 18, 2009 2:46 pm

nu prea cred.
fairy shoulders
<<

wellington

Post Sat Apr 18, 2009 3:01 pm

cu fatza acoperita, acolo de pofta, k ne-ai zgandarit curiozitatea. :)
<<

M3K

Post Tue Apr 21, 2009 11:56 am

Mocka Rolla wrote:da, ai dreptate.

apropo de bocete si strigaturi: cind am plecat io din casa, in calitate de mireasa, am facut-o foarte rapid si discret, sa nu se stringa tot cartierul la pupaturi si cascat gura. plus ca intirziam la biserica. ok, o vecina suie si foarte hitra, pe numele ei tanti Pazica, a prins miscarea si-a desfacut baierele de la traista cu folclor. pe astea doua le am si acum gravate in circumvolutiuni:

Vai saracu mirili
Ca l-o palit ghinili
Si mireasa bucuria
C-o si-i stici jucaria.

U-iu-iu pi dealu gol
Ci mireasa n-ari tzol
Da i-o faci mirili
Cind o tundi cinili.

:) Beton!

una pe care-o zicea bunica-mea (Dzeu s-o ierte), tot la strigatura aia la găină. dupa ce lumea era luata la bord, facea deliciul audientei:

Iesă mâţa pe hăizaş
Cu puţa de la nănaş;
Şi nănaşa după ie:
-Keţ, mâţă, lasă puţa că-i a me!!
-Bună seara iubito, şi eu te-astept ca si când!
-Când?
-Oricând.
<<

wellington

Post Tue Feb 09, 2010 10:00 am

oameni buni, dupa tot ceea ce am zis despre nuntzi shi despre ritualu lor, sunt pe cale sa ma bag in negotzu invitatziilor. n-am de gand sa fac concurentza marilor firme ce fac invitatzii aristocratice. n-ash avea shanse & nici nu ma mana fo ambitzie. da e o bucata de piatza in care am loc. va pun exemple. unele ma fac sa rad... da nu mi se par tocma nashpa. adik sa fur de la afishe de holiud pot shi yo shi mai bine k ashtia.
deci asta-i trendu.
Image
<<

wellington

Post Tue Feb 09, 2010 10:02 am

Image
<<

wellington

Post Tue Feb 09, 2010 10:03 am

Image
Image
<<

wellington

Post Tue Feb 09, 2010 10:07 am

uoooou! ushurel k dau pe spate. adik normal k copiem, da mai finutz. numa dak n-o fi cerera clientzilor sa fie furaciune evidenta ca sa se simta mai romantici.
aceasta idee se putea fura cu gust, zic yo.
da daca clientu-i fericit shi plateshte, se poate fura shi fara...
Image
oribile inimioarele.
bune luminile de pe pantofi. yo le-ash face foarte bune. :mrgreen:
<<

wellington

Post Tue Feb 09, 2010 10:09 am

heheheheeee!
asta-i de tzinut de burta.
crek pot mai feeric shi mai kicios daca ma-ncordez un pic. shi pe orice tema cinefilica.

yo i-ash fi pus pa c3po shi pe r2 pe post de doamne de onoare. fara bâzä! :mrgreen:
Image
<<

wellington

Post Tue Feb 09, 2010 10:14 am

deja cand a fost vorba de nuntzi de metale pretzioase, am clacat. adik nu shtiu, yo pot sa muncesc cu sarg la prostu gust tineresc, da o kestie ca asta imi scurtcircuiteaza neuronii. (muzicile shi partea video nu ma privesc. da trandafirashii ashtia... ui doamne! tre sa fac rost de neshte cliparturi florale precum vekile cutii de bomboane kandia, k altfel sunt om mort.

Image

adik vai de stelutza mea! :D :twisted:
<<

WarSong

inspirat

Post Wed Feb 10, 2010 11:26 pm

bai deci e o moda noo acu la nunti....ceva cu dansu pinguinului, pe cea mai cretina melodie ever. cine mortii lui a mai scornit si "traditia asta tipic romaneasca"? ca doar burebista cand navea ce face mai futea un pinguin... deci oricum, ala care a nascocit cacatu ala should die in horrific pain
Ate Wakantanka, Wiyohiyanpatan, wi hin nape, ki, He ciya tanhan Wiconi oyasin, hin na pe ki,
Wiconi mitawa ki el, anpetu wanji a ke mi qu,Heon wo pi la eci ci ye, micante ki eciya tanhan!
<<

dirty mind

Post Thu Feb 11, 2010 12:07 am

i feel you bai songule, este intr'adevar cea mai cretina treaba la nunti (botezuri, cumetrii, taieri de mot etc)... nu stiu cine'a inventat'o, da poti sa le multumesti cretinilor alora de la radio zu si 21 cu emisiunea lor de cacat, ca acolo a auzit tot melteanu care e treaba cu dansu asta al pinguinului... de'aici a mai fost doar un pas.
&serenading
<<

malamute

babywolf

Post Thu Feb 11, 2010 12:29 am

E foarte românească, uitaţi aici.

Participants dance in a line, holding on to the hips of the person in front of them. They tap the floor two times with their right foot, then with their left foot, then they hop forwards, backwards, and finally three hops forward to finish the sequence, which continues throughout the song.
Rated PG for thematic elements, scary images, some language and suggestive humor.
<<

Tanti Aurica

Post Thu Feb 11, 2010 12:46 am

Pai, uite o idee buna pentru conga de data viitoare: http://www.youtube.com/watch?v=7Go7M9yjUyU&feature=fvw
<<

wellington

Post Thu Feb 11, 2010 3:08 am

deci dansu pinguinului s-a dansat la nunta matushemi in 67. mi-a spus tata.
<<

Mocka Rolla

Post Thu Feb 11, 2010 11:55 am

in anii '60 facea ravagii Pinguin Mambo, adik ashea:
http://www.youtube.com/watch?v=9ig6DOoz ... re=related

ai mei isi aduceau aminte cu haz de slagarele epocii lor studentesti, printre care asta era la loc de cinste.
- Deci, am compus acest cântec de suflet şi voi lua cu uşurinţă un La de sus...
PreviousNext

Return to Fobii, folii, fandacsii